Ponturi pariuri Nimes vs Bordeaux – Ligue 1

Ponturi pariuri fotbal nimes vs bordeaux - ligue 1
Sursa Foto: Facebook

Ponturi pariuri Nimes vs Bordeaux – Ligue 1

Duminica, 21 februarie, cu incepere de la ora 16:00 se vor duela Nimes si Bordeaux. Partida se va desfasura pe Stade des Costières si va conta in cadrul etapei cu numarul 26 din Ligue 1.

Vorbim despre doua formati aflate in a doua parte a clasamentului. Nimes este cotata cu 3.25 pentru ca ocupa penultima pozitie din Ligue 1. Pe cealalta parte, Bordeaux are cota de 2.27, insa este fara victorie de 4 etape.

oferta betano nimes vs bordeaux - ligue 1

Nimes

Clubul care a fost fondat in 1937 in Franta, tranverseaza o perioada destul de complicata in Ligue 1. In acest moment formatia se afla pe penultima pozitie in clasament, fiind in lupta directa pentru evitarea retrogradarii.

Trupa lui Jerome Arpinon a suferit 16 infrangeri in cele 26 de etape disputate. Totusi, a reusit sa castige 5 partide si sa remizeze de 3 ori in campionat. Un lucru pozitiv il reprezinta victoria din ultima etapa cu Dijon, scor 0-2. Un rezultat ce o duce la 5 lungimi distanta de Lorient, ocupanta locul 17 in clasament.

Orice punct sau rezultat pozitiv este bine venit pentru Nimes. Este o confruntare dificila pentru ca Bordeaux a reusit sa o invinga in ultimele doua dueluri directe.

ECHIPA PROBABILA: Reyney – Meling – Miguel, Briancon, Alakouch – Cubas – Ferhat, Ripart, Deaux, Benrahou – Kone

Meciuri directe: NIMES – BORDEAUX
25.10.20 L1 Bordeaux Nimes 2 : 0
03.12.19 L1 Bordeaux Nimes 6 : 0

 

Bordeaux

Este una dintre echipele bune din campionatul francez, infiintata in anul 1881. Totusi, lucrurile nu merg foarte bine in actuala stagiune de campionat.

Bordeaux se afla in acest moment in a doua parte a clasamentului, mai precis pe locul 11. Dupa cum spuneam, acestia nu mai reusit sa castige de 4 etape, fiind invinsi de 3 ori consecutiv. In ultima etapa a reusit cumva sa o tina in frau pe Marseille, astfel ca meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Distanta fata de locul 6 este una destul de mica in acest moment. Sunt doar 5 puncte ce o desparte pe Bordeaux de Rennes in campionat. In orice caz, obiectivul este acela de a termina in a doua parte a clasamentului.

ECHIPA PROBABILA: Costil – Kwateng, Baysse, Koscielny, Benito – Adli, Seri – Oudin, Arfa, Kalu – Ui-Jo

Chiar daca Nimes a reusit o victorie in ultima etapa este prea putin ca sa impresioneze. Pe cealalta parte, Bordeaux cauta victoria si defensiva slaba a lui Nimeste este perfecta. O sa fie un duel interesant, intre doua formatii cu obiective diferite.

X2, cota 1.40 la Betano