Ponturi pariuri Nimes vs Lorient – Ligue 1

ponturi pariuri fotbal nimes vs lorient - ligue 1
Sursa foto: Facebook

Ponturi pariuri Nimes vs Lorient – Ligue 1

Miercuri, 24 februarie 2021, cu incepere de la ora 20:00 se vor infrunta Nimes vs Lorient. Partide se va desfasura pe Stade des Costières si va conta in cadrul etapei cu numarul 21 din Ligue 1.

Observam faptul ca bookmakerii caselor de pariuri online au oferit cote echilibrate in acest duel. Avem o cota de 2.87 pentru o victorie a celor de la Nimes pe teren propriu. Pe cealalta, parte Lorient este cotata cu 2.50 pentru o victorie in deplasare.

Oferta Betano - Cote Nimes vs Lorient - Ligue 1

Olympique Nimes

Clubul ce a fost fondata pe 10 aprilie in 1937 se afla intr-o situatia foarte dificila in actuala stagiune. Echipa lui Jerome Arpinon a suferit in acest sezon 16 infrangeri in cele 25 de etape disputate.

Acest meci se desfasoara oficial in runda cu numarul 21 din Ligue 1, fiind o restanta. In acest moment, Nimes se afla pe locul 19 in clasament. Echipa a reusit sa prinda curaj dupa cele doua victorii consecutive. Au reusit sa treaca de Dijon in deplasare, apoi pe teren propriu a reusit sa o invinga pe Bordeaux, scor 2-0.

Cele doua victorii consecutive a reusit sa ofere un moral foarte bun celor de la Nimes. Cu o victorie in duelul de astazi, trupa lui Jerome poate trece peste locurile ce duc in esalonul secund.

ECHIPA PROBABILA: Reynet – Burner, Ueda, Miguel, Meling- Ahlinvi – Benrahou, Ripart, Fomba, Eliasson – Kone

Lorient

Este una dintre cele mai modeste echipe din Ligue 1, iar acest lucru se observa in rezultatele echipei. Totusi, in acest moment se afla in clasament peste adversara de astazi.

Formatia lui Christophe Pelissier se afla in acest moment pe locul 18 in clasament cu 23 de puncte acumulate. Echipa a avut parte o serie de rezultate oscilante, insa au reusit cumva 2 victorii in ultimele 5 etape. Desigur, in ultima etapa au pierdut pe teren propriu cu Lille, 1-4.

Lorient intalneste insfarsit o adversara cu care isi poate compara puterile. Meciul este la fel de important pentru ca o victorie ar reusi sa treaca peste Nantes in clasament.

ECHIPA PROABILA: Nardi – Delaplace, Laporte, Morel, Gravillon, Hergault – Le Fee, Abergel, Monconduit, Wissa – Moffi

Este un duel foarte important pentru ambele formatii, astfel ca trebuie sa alegem un pronostic corect. Nimes a reusit sa castige in ultimele 2 etape, in timp ce Lorient a reusit sa castige cu PSG si sa marcheze 2 goluri cu Monaco.

ambele echipe sa marcheze, cota 1.75 la Betano