Ponturi pariuri Oakleigh vs Altona Magic – NPL Victoria

Ponturi pariuri Oakleigh vs Altona Magic – NPL Victoria

Ponturi pariuri Oakleigh vs Altona Magic: duminica, de la ora 09:15, Oakleigh se va duela cu Altona Magic, intr-un meci din etapa cu numarul 18 din NPL Victoria.

Sursa foto: heraldsun

Oakleigh

Neinvinsa de sapte etape, Oakleigh a reusit in acest interval sa inscrie mereu. La fel a facut si in etapa trecuta, atunci cand a profitat de avantajul de a juca pe teren propriu. In acest sens, disputa contra lui Kingston City, ultima clasata din NPL Victoria, s-a terminat cu 3-2. A fost al cincilea meci castigat din ultimele sapte.

In ciuda jocurilor bune inregistrate in ultimele partide, Oakleigh se afla tocmai pe locul 10, cu 22 de puncte. Este la patru lungimi in spatele ultimului loc care prinde play-off-ul. Mai mult decat atat, are un meci mai putin jucat, ceea ce o poate apropia de Melbourne Knights. Faptul ca joaca si pe teren propriu poate sa fie vazut ca un avantaj. In ultimele patru jocuri avute acasa, a obtinut trei victorii si un rezultat de egalitate.

Altona Magic

Mai bine clasata, Altona Magic ar putea sa fie egalata la puncte de adversara ei. Ocupa locul 7, primul de sub linia play-off-ului, cu 25 de puncte. Intre ea si rivala ei din meciul de duminica sunt trei lungimi. Totodata, pare sa fie hotarata sa nu cedeze teren, motivata si de ce s-a intamplat in etapa anterioara. Pe teren propriu in ruam cu o saptamana a reusit sa castige acasa, 3-2, cu cei de la Dandenong.

Pe de alta parte, slabiciunea echipei Altona Magic pare sa apara tot mai des in deplasare. In noua asemenea jocuri nu s-a inregistrat nici macar un rezultat de egalitate. Totusi, cinci dintre ele au fost infrangeri.  A luat cel putin un gol in fiecare meci jucat pe teren strain, indiferent de numele echipei contra careia a jucat.

Cum Altona are mari probleme defensive atunci cand joaca in deplasare, e de asteptat sa vedem un gol al gazdelor. De altfel, asa s-a intamplat si in meciul din tur, cand Magic s-a impus cu 2-1. Pe de alta parte, Oakleigh pare sa fie echipa mai in forma, motivata sa bifeze succes dupa succes. In aceste conditii, desi cred in victoria gazdelor, cifrele spun ca este mai indicat un pariu pe goluri. Altona Magic este echipa ale caror meciuri s-au terminat cel mai spectaculos.

Ponturi pariuri Oakleigh vs Altona Magic: peste 2.5 goluri, cota 1.47 la Betano