Ponturi pariuri Oakleigh vs Dandenong City – NPL Victoria

Ponturi pariuri Oakleigh vs Dandenong City - NPL Victoria

Ponturi pariuri Oakleigh vs Dandenong City: sambata, 13/07/2019, de la ora 12:30, in runda 21 din NPL Victoria, Oakleigh intalneste Dandenong City.

Oakleigh

Abonata la locurile din jumatatea superioara, Oakleigh are mai mare ca oricand de victorie. Ea se afla pe locul 7, cu 28 de puncte, la o lungime in spatele ultimului loc care o duce in play-off. Spre deosebire de rivala ei, Melbourne Knights, are si un meci mai putin, iar asta ar putea conta. Surprinzator este ca are unul dintre cele mai slabe atacuri.

Cu 28 de goluri inscrise, Oakleigh are +3 in dreptul golaverajului. Trece printr-o perioada foarte buna, a reusit in ultimele noua runde sa stea departe de esec. In tot acest interval, aceasta si-a trecut in cont sapte victorii si alte doua rezultate de egalitate. Mai mult decat atat, in tot acest timp a reusit sa inscrie cel putin un gol si in fata unor echipe de prim rang.

Dandenong City

Neinvinsa si ea tot de noua etape, Dandenong City a reusit in etapa trecuta sa se intoarca cu un singur punct. Dupa derby-ul cu cealalta echipa din regiune, Dandenong, 1-1 a fost scorul final. A fost cea de-a patra remize din aceste noua jocuri fara esec. Cu toate astea, desi ne asteptam sa vedem o echipa care sta mult mai sus in clasament, ea este aproape de zona rosie.

Dandenong City ocupa abia locul 11, primul de deasupra zonei rosii. Are 23 de puncte, cu cinci mai multe fata de Pascoe Vale, prima formatie care lupta pentru supravietuire. Totusi, lupta nu este deloc terminata, ar putea sa cada sub linia rosie. Pe de alta parte are probleme reale in ceea ce priveste deplasarile. Din 27 maxim de puncte pe care le putea obtine a luat unsprezece.

Cum ambele sunt neinvinse de noua etape, este normal sa ne asteptam la un duel spectaculos. Cred ca, din nou ambele echipe vor inscrie si zic asta pentru ca nu par deloc intimidate in fata portii. De asemenea, la fel s-a intamplat si in partida din tur, atunci cand Dandenong City – Oakleigh s-a incheiat 1-1, ambele goluri au fost atunci inscrise in repriza secunda.

Ponturi pariuri Oakleigh vs Dandenong City:  ambele marcheaza, cota 1.53 la Betano