Ponturi pariuri Oakleigh vs Kingston City – NPL Victoria

Ponturi pariuri Oakleigh vs Kingston City

Ponturi pariuri Oakleigh vs Kingston City: vineri, 14 iunie 2019, de la ora 13:30, Oakleigh primeste vizita celor de la Kingston City, in etapa a 17-a din NPL Victoria.

Oakleigh

Favorita caselor de pariuri pentru acest duel, Oakleigh trece printr-o perioada foarte buna. In ultima runda, a reusit sa faca un meci excelent, care s-a terminat fix asa cum isi dorea. 5-3 pe terenul celor de la Dandenong nu este deloc putin, Oakleigh aratand ca este capabila sa tina pasul indiferent de echipa contra careia joaca.

Succesul din etapa trecuta a fost al patrulea din ultimele sase etape, meciuri in care a stat departe de esec. In tot acest interval si-a pus mereu amprenta asupra scorului final, marcand cel putin un gol. De altfel, ea inca isi permite sa atace play-off-ul, desi se afla abia pe locul 9, cu 19 puncte. Sunt sase lungimi intre ea si Green Gully, echipa care se afla pe ultimul loc care asigura prezenta in fazele superioare.

Kingston City

Nu exista formatie mai slab clasata decat Kingston City. Ramane pe ultimul loc indiferent de ce se intampla, ea avand 10 puncte, cu trei mai putine decat Dandenong, echipa din fata ei. Totodata, e normal ce se intampla, avand in vedere ca are cel mai mic numar de victorii si cel mai mare de infrangeri.

In etapa trecuta, desi a evoluat pe terenul propriu, s-a facut din nou de ras. Theo a deschis scorul si a stabilit scorul primei reprize. Totusi, Avondale FC a fost echipa care a marcat de trei ori dupa pauza, de doua ori din penalty si s-a impus cu 3-1. A fost a zecea infrangere stagionala pentru cei de la Kingston City, in 16 meciuri disputate.

Sunt echipe care nu fac foarte mult spectacol cand se dueleaza in meci direct. Cel putin in ultimele patru infruntari, nu s-au dat mai mult de trei goluri. A fost cazul si partidei din tur, cand meciul s-a incheiat 1-1, cu Oakleigh egaland in finalul meciului. Faptul ca joaca pe teren propriu este un plus pentru Oakleigh.

Ponturi pariuri Oakleigh vs Kingston City: gazdele castiga, cota 1.50 la NetBet