Ponturi pariuri Odd vs Molde – Eliteserien

Ponturi pariuri Odd vs Molde - Eliteserien

Ponturi pariuri Odd vs Molde: vineri seara, 5 iulie 2019, de la ora 20:00, la Skien, “Skagerak Arena” gazduieste meciul Odd vs Molde, din etapa a 14-a, din Eliteserien.

Odd

Formatia gazda vine dupa cea mai dura infrangere suferita in acest sezon. Odd a cedat cu 0-3 in runda anterioara, in deplasare, la Bodo/Glimt. A fost un duel in care s-a resimtit oboseala acumulata in decursul ultimelor doua sapamani. In tot acest timp a jucat din trei in trei zile si pentru ca au fost programate si meciuri din Cupa Norvegiei.

Deloc comod programul, Odd ramane angrenata in lupta pentru podium, ea ocupa locul al treilea, cu 25 de puncte. Cu patru lungimi mai putine fata de prima pozitie, are si doua meciuri in minus. Un alt avantaj il constituie faptul ca joaca pe teren propriu, locul unde a reusit sa obtina maximum de puncte dupa sase meciuri.

Molde

Abonata sezon de sezon la titlu, Molde este pe primul loc de cateva etape bune. Ea a inceput bine, dar in ultimul timp jocul nu a mai fost atat de solid. De asemenea, in runda anterioara a pierdut doua puncte pretioase in meciul cu Brann Bergen. Pusa in postura echipei gazda, a remizat cu rivala ei, asta dupa ce a ratat o loviura de la 11 m. De asemenea, golul egalizator a venit tot in urma unei lovituri de la punctul cu var, James a inscris.

Redutabila in fata propriilor suporteri, Molde este accesibila atunci cand are statut de formatie vizitatoare. In cele sapte astfel de intalniri, a reusit sa stranga zece puncte, ceea ce este foarte putin. Practic, numarul de infrangeri in meciurile din deplasare este egal cu cel al victoriilor.

Asa cum arata cifrele celor doua echipe, Odd are o sansa foarte buna de a-si tine adversarul in sah. Mai mult, chiar cred ca o sa faca acest lucru. Molde a inceput sa primeasca usor goluri in meciurile jucate cu rol de gazda si de la echipe modeste. Drept urmare, prefer o cota ceva mai mica, dar cu mai multe sanse de reusita.

Ponturi pariuri Odd vs Molde: 1X, cota 1.55 la Unibet