Ponturi pariuri Oddevold vs Varnamo – Divizia 1 Sodra

Ponturi pariuri Oddevold vs Varnamo – Divizia 1 Sodra

Ponturi pariuri Oddevold vs Varnamo: luni, 24 iunie 2019, de la ora 20:00, Oddevold urmeaza sa o intalneasca pe Varnamo, intr-un meci din etapa cu numarul 14 a Divizie 1 Sodra.

Sursa foto: ifkvarnamo.se

Oddevold

Avand o cota in continua urcare, Oddevold are de trecut un examen foarte important. Este iesita complet din forma, dar a mers prost tot sezonul, deci nu trebuie sa fie ceva iesit din comun. De asemenea, in etapa trecuta a fost clar depasita, pierzand cu 1-3, in deplasare, cu Atvidabergs. Acela a fost al cincilea meci consecutiv in care pierde jucand in campionat.

In urma jocurilor foarte slabe facute de-a lungul sezonului, Oddevold a cazut pe lo retrogradabil. Ocupa pozitia a 14-a, cu 11 puncte, iar intre ea si echipele de pe locurile neutre este de patru lungimi. De asemenea si in eventualitatea unui succes ramane tot acolo. Intre ea si echipa din fata ei, Kristianstands sunt trei lungimi, dar are un meci in minus.

Varnamo

Nivelul jocului celor de la Varnamo nu este nici el unul demn de o echipa care sa vrea mai mult decat sa evite retrogradarea. Se afla pe primul loc de deasupra zonei rosii, respectiv pozitia a 12-a, cu 15 puncte. Este la o lungime de prima echipa care da meci de baraj pentru mentinerea la acest nivel, dar are un meci mai putin.

Cu toate acestea, IFK Varnamo a reusit in etapa trecuta sa scoata un punct. Meciul pe care l-a avut acasa, cu Utskitens s-a terminat spectaculos, 2-2. A fost a doua partida consecutiva in care reuseste sa castige puncte. In urma cu doua etape, aceasta a dispus cu 2-1 de o alta echipa aflata sub linia rosie, Eskilsminne.

Varnamo este o echipa a extremelor, cu atat mai mult cand joaca in deplasare. In cinci asemenea jocuri, a inregistrat trei victorii si doua infrangeri. Pe de alta parte, gazdele traverseaza o perioada foarte grea in urma careia adversarii ma astept sa profite. Oddevold vine dupa cinci infrangeri consecutive, in patru dintre meciuri a luat cel putin doua goluri.

Ponturi pariuri Oddevold vs Varnamo: oaspetii castiga, cota 2.25 la Betano