Ponturi pariuri Olanda vs Camerun – Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Olanda vs Camerun

Ponturi pariuri Olanda vs Camerun: sambata, 15 iunie 2019, de la ora 16:00, la Valenciennes, pe “Stade du Hainaut, Olanda intalneste Camerun. Este un duel din etapa a 2-a a fazei grupelor Cupei Mondiala de fotbal feminin. Cele doua echipe sunt componentele Grupei E.

Sursa foto: bbc.com

Olanda

Pusa in fata unui adversar mai slab, Olanda a reusit sa inceapa aceasta editie cu brio. Desi era favorita clara, a avut nevoie de 92 de minute pentru a deschide scorul si pentru a castiga. Jill Roord, jucatoarea lui Bayern, a inscris in minutul 90+2 al meciului cu Noua Zeeland. A luat o optiune serioasa, ea se afla pe locul 1, cu trei puncte.

Un nou eventual succes, o duce pe Canada in fazele superioare, acesta fiind obiectivul pe care si l-a propus. Cel putin teoretic, nu are voie sa greseasca in acest duel, data fiind diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Europencele sunt favoritele caselor de pariuri, o victorie in acest meci valoreaza 1.13, conform agentiei Unibet.

Camerun

Debut timid pentru Camerun la Cupa Mondiala din 2019, pentru ca a terminat fara ocazie meciul contra Canadei. A fost 0-1, intr-un meci in care a fost nevoita sa se apere pe tot parcursul jocului. A luat gol in prima repriza, dar prezenta slaba pe faza de atac a facut sa nu se puna problema sa egaleze. Pe de alta parte, contra echipelor nationale din Europa este o prezenta la fel de timida.

Cel putin contra celor care s-au calificat la acest turneu si pe care le-a intalnit in partide de pregatire. Recent, inainte de Cupa Mondiala, a intalnit Spania, suferind un esec ingrijorator, 0-4. De alfel, in 2019, nationala de fotbal feminin a Camerunului a pierdut trei din cele patru intalniri avute. Singura partida pe care a reusit sa o castige, a fost contra Croatiei, 2-1, meci jucat la inceputul lunii aprilie.

Au debutat, au avut timp sa simta atmosfera si cred ca jocul din etapa a 2-a o sa fie diferit de ce s-a intamplat. Astfel, astept sa vad o mai mare determinare din partea ambelor echipe, insa, Olanda sa conteze mai mult. Ea sa fie nationala care sa atace si la sfarsitul jocului sa castige marcand cel putin doua goluri. Pe de alta parte, Camerun trebuie sa riste, un nou esec o poate elimina.

Ponturi pariuri Olanda vs Camerun: peste 2.5 goluri, cota 1.64 la Unibet