Ponturi pariuri Olanda vs Canada – Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Olanda vs Canada - Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Olanda vs Canada: joi este ziua cand se vor juca ultimele meciuri din Grupa E de la Cupa Mondiala de fotbal feminin. De la ora 19:00, la Reims, pe “Stade Auguste-Delaune”, selectionatle Olandei si Canadei se vor infrunta intr-un meci care decide cine castiga grupa.

Sursa foto: sportsnet.ca

Olanda

Pragmatica in joc, Olanda a reusit sa faca ce se astepta toata lumea si anume, sa castige in primele doua intalniri. Mereu favorita contra unor nationale precum Camerun si Noua Zeelanda, s-a impus fara probleme. 1-0 cu nationala care reprezinta Oceania si 3-1 cu nationala africana, o aduc pe locul 1 in Grupa E.

La egalitate de puncte cu Canada, are mai multe goluri inscrise si acest lucru o pune in fruntea grupei. Pe de alta parte, ambele au +3 in dreptul golaverajului si sunt deja calificate. Drept urmare, Olanda vs Canada pare sa fie un meci mai mult de palmares. Totodata, Olanda pare sa intre in joc ceva mai tarziu, toate golurile inscrise au venit dupa minutul 40.

Canada

Acorda multa atentie fazei defensiva, acesta este si motivul pentru care Canada nu a luat gol pana in acest moment. dupa doua meciuri, cu putin noroc, a reusit sa le invinga cu 1-0 pe Camerun si cu 2-0 pe Noua Zeelanda. Au fost meciuri in care adversarele nu au amenintat deloc poarta Stephanie Labbe.

Ambele intalniri au adus-o pe Canada de cateva ori bune in careul adversar, dar nu a reusit sa trateze bine fazele. Astfel, cu 3-0 in dreptul golaverajului, nationala nord-americana este pe locul al doilea in Grupa E. Are acelasi punctaj cu al adversarei de miercuri, astfel, ambele sunt deja calificate inaintea ultimului meci din grupa.

Asa cum am spus anterior, un duel intre Olanda si Canada este mai mult motiv de antrenament cu public. Poate ca miza este primul loc si ordinea in care vor juca in fazele superioare, dar nu cred ca vor trage la capacitate maxima. E greu, vremea este si ea cum este in Franta. Astfel, vreau sa cred ca vor evolua timid, iar la final sa nu avem goluri cu nemiluita.

Ponturi pariuri Olanda vs Canada: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Betano