Ponturi pariuri Olimpija Ljubljana vs RFS – Europa League

Ponturi pariuri Olimpija Ljubljana vs RFS - Europa League

Ponturi pariuri Olimpija Ljubljana vs RFS: joi, 11/07/2019, de la ora 21:00, pe “Stadion Stozice”, se va disputa Olimpija Ljubljana vs RFS. Este prima mansa din turul 1 preliminar la Europa League.

Olimpija Ljubljana

Vicecampioana a Sloveniei, Olimpija nu s-a lasat fara sa incheie sezonul cu un trofeu trecut in cont. Nu s-a intamplat sa fie trofeul suprem din Parva Liga, insa, a triumfat in cea de-a doua competitie interna. Cupa Sloveniei a revenit acesteia, dupa ce, in ultimul act a stat fata in fata cu o alta echipa obisnuita cu cupele europene, Maribor.

In vederea pregatirii acestor tururi preliminare din Europa League a incheiat cantonamentul cu un succes. A fost 1-0 in confruntarea cu sarbii de la Partizan Belgrad, intrat din postura de rezerva, Endri Cekici inscria unicul gol. Olimpija este oarecum obligata sa isi atinga cel putin performanta de anul trecut, cand a jucat play-off. Ea a pierdut in fata slovacilor de la Trnava (1-3 general).

RFS

Cu toate ca legenda spune ca e infiintata in 1962, RFS e mai mult o echipa aparuta recent in fotbal. In 2014 a evoluat pentru prima oara la un nivel acceptabil in campionatul Letoniei. Se intampla sa evolueze in liga secunda, iar ulterior, in 2016, sa promoveze pe prima scena. Toate aceste sezoane au fost in crestere, mereu a reusit sa termine pe un loc mai bun. Astfel, in editia anterioara de campionat s-a clasat pe locul al treilea.

Este o premiera pentru RFS, avand in vedere ca joaca pentru prima oara in cupele europene. Nu are sanse foarte mari, asta zic cifrele, asta o zic si cotele agentiilor de pariuri. Pe de alta parte, spre deosebire de adversara ei, este in plin sezon. Cu putine zile in urma a reusit sa castige cu 2-0 meciul avut cu Jelgava, ceea ce, o aduce pe locul secund in Virsliga.

Sunt sanse bune ca debutul in cupele europene sa isi puna amprenta asupra jocului de joi. Totusi, Olimpija Ljubljana provine dintr-un campionat ceva mai bun, unde are adversari solizi. De cealalta parte, RFS si Virsliga propun un nivel de joc foarte modest si tocmai asta sa ii traga in jos. Este si motivul pentru care ma astept sa vad un numar de putine goluri, dar toate sa le apartina gazdelor.

Ponturi pariuri Olimpija Ljubljana vs RFS: nu marcheaza ambele, cota 1.65 la Betano