Ponturi pariuri Olympic FC vs Queensland Lions – NPL Queensland

Ponturi pariuri Olympic FC vs Queensland Lions

Ponturi pariuri Olympic FC vs Queensland Lions: duminica dimineata, de la ora 11:00, Olympic FC o intalneste pe Queensland Lions, in runda a 25-a.

Olympic FC

Intr-o forma excelenta, cu cel putin un gol inscris in fiecare din ultimele 20 de intalniri, Olympic FC sta bine si in ceea ce priveste rezultatele. In ultimele patru luni a jucat 15 intalniri, meciuri in care a pierdut o singura data. De asemenea, acest esec a venit in etapa anterioara, cand in fata ei s-a aflat Magpies Crusaders.

Nu in campionat a avut cel mai recent duel, ci in Cupa Australiei. A fost de bun augur pentru Olympic FC, care a dispus cu 5-2 de Baywater City, calificandu-se in optimi. Asta confirma situatia buna din campionat, acolo unde ocupa locul al treilea, cu 53 de puncte. Este departe de prima echipa care sta sub linia de play-off, 17 lungimi stau intre ea si Brisbane Strikers.

Queensland Lions

Ceva mai buna in clasament, Queensland Lions se afla pe locul al doilea in NPL Queensland. Are 56 de puncte, cu trei mai multe fata de adversara meciului de duminica. Forma buna pe care ea o traverseaza inseamna ca nu a pierdut in ultimele 14 dueluri. Victoria a fost cel mai des rezultat inregistrat in meciurile sustinute de-a lungul acestui sezon.

De astfel, Queensland Lions a reusit sa csatige sapte din ultimele opt inruntari. Aceste meciuri i-au adus goluri usoare. 2-1 a fost in meciul pe care l-a intalnit in urma cu zece zile. In ciuda diferentei de patru lungimi fata de echipa de pe primul loc, are ocazia sa termine ea in frunte, avand in vedere ca are doua meciuri mai putine.

Meciul jucat in tur a fost unul spectaculos, Queensland Lions a reusit sa castige cu 3-2. Acum, cred ca ambele isi vor spune cuvantul in atac si o zic pentru ca traverseaza o perioada excelenta. Marcheaza des, castiga cele mai multe dueluri si mai mult decat atat, sunt si colege de clasament. In aceste conditii, nu ne ramane decat sa speram ca vor juca ce stiu ele mai bine si pana la final sa inscrie de cel putin patru ori.

Ponturi pariuri Olympic FC vs Queensland Lions: peste 3.5 goluri, cota 1.66 la Unibet