Ponturi pariuri Orlando City vs New England Revolution – MLS

Ponturi pariuri Orlando City vs New England Revolution

Ponturi pariuri Orlando City vs New England Revolution:  joi se vor juca o serie de meciuri in optimile US Open Cup, unul dintre ele este Orlando City vs New England Revolution. De la ora 02:30, ora Romaniei, cele doua vor juca pe “Orlando City Stadium”.

Sursa foto: mlssoccer.com

Orlando City

Favorita acestui meci, Orlando City nu are un meci atat de usor pe cat o arata cotele caselor de pariuri. Ce e drept, in luna iunie a avut parte de doua meciuri foarte bine gandite. Ambele au fost castigate, dar in competitii diferite. In Major League Soccer a trecut usor, 3-0, pe terenul celor de la Montreal Impact.

Nivelul jocului a crescut substantial, totul culminand cu succesul din saisprezecimile US Open Cup. Cu o saptamana in urma, Orlando City a intalnit-o pe Memphis, tot intr-o deplasare. A fost atunci 3-1, omul mecului a fost Kljestan, jucator care a inscris doua goluri pentru Orlando City.

New England Revolution

Joc slab pentru New England Revolution in Major League Soccer, unde se afla pe penultimul loc in Conferinta de Est. are 16 puncte, cu trei mai putine decat ultima echipa care prinde play-off-ul. Totusi, parca in ultimul timp a dat dovada de o mai mare implicare, drept pentru care si rezultatele au fost pe masura.

Doua meciuri a jucat Revs in luna iunie, ambele au fost victorii, dar si adversarii au inscris.  Intai, in campionat a reusit sa dispuna cu 2-1 de Los Angeles Galaxy. Tot in deplasare a jucat si atunci, cat si in fata celor de la New Yokr Red Bulls, in saisprezecimile US Open Cup. Cele doua s-au duelat in urma cu o saptamana, cand dupa 2-2 in timpul regulamentar, Bunbury a iesit mai mult in relief. Acesta a inscris si golul al treilea, in minutul 109.

Desi este favorita in acest meci, Orlando City nu are un meci foarte usor. Din contra, asa cum a aratat New England Revolution, in ultimele meciuri, cred ca are sanse mari sa inscrie. De altfel, neinincrederea aceasta in echipa gazda ma face sa ma reorientez spre un alt pariu si anume, cel pe goluri. Sunt formatii care stiu sa profite de sansa pe care o au, iar acest lucru sa le aduca si joi, cel putin cate un gol de fiecare parte.

Ponturi pariuri Orlando City vs New England Revolution: ambele marcheaza, cota 1.50 la Unibet