Ponturi pariuri Orlando City vs Philadelphia Union – MLS

Ponturi pariuri Orlando City vs Philadelphia Union – MLS

Ponturi pariuri Orlando City vs Philadelphia Union: joi este etapa in Major League Soccer, iar de la 02:30, Orlando City primeste replica Philadelphiei Union. Infruntare va avea loc pe Orlando City Stadium.

Sursa foto: readussoccer

Orlando City

Prestatie foarte buna a celor de la Orlando City, care in ultima etapa s-au impus cu 2-0. A fost un meci greu, jucat in deplasare, dar Columbus Crew a fost partenerul perfect. Din nou Nani a fost implicat in golurile echipei sale, marcand decisiv pentru Chris Mueller si Tesho Akindele. Datorita succesului cu numarul sase al sezonului, a urcat pe locul 8 in Conferinta de Est.

Orlando City este la doua lungimi in spatele lui Toronto, ocupanta locului sapte si ultimul care duce in play-off. Are ocazia sa remonteze aceasta diferenta, avand in vedere ca a jucat si un meci mai putin. Pe de alta parte, revenirea pe teren propriu nu a fost deloc asa cum isi dorea. In prestatiile avute pe Orlando City Stadium, echipa din Orlando a strans trei victorii, patru infrangeri si o remiza.

Philadelphia Union

Mult mai hotarata sa incheie socotelile cu play-off cu ceva etape inainte de finalul sezonului regulat, Union s-a instalat pe primul loc in Est. Cred ca este o chestie de timp pana sa fie detronata, asta si pentru ca are 32 de puncte, cu doua mai putine decat echipa de pe locul al treilea. Mai mult, are si patru meciuri mai multe in comparatie cu alte colege ale sale, din Conferinta si diferenta este destul de mica.

In etapa trecuta, Philadelphia Union s-a prezentat lamentabil. Drept urmare, New York City a taxat fiecare greseala facuta si a castigat cu 4-2, aplicandu-i lui Philly a cincea infrangere stagionala. Trei dintre aceste infrangeri au venit cu Union jucand in rol de echipa vizitatoare.

Orlando City vs Philadelphia Union este un duel mai greu decat o arata cifrele. Daca gazdele s-au impus in cel mai recent duel, Philly este dornica de afirmare si cauta cu disperare un nou succes. Este si motivul pentru care prefer sa aleg un pariu pe goluri, ele avand un trecut spectaculos. In luna februarie a avut loc un amical, care a adus cinci goluri, iar in sezonul trecut, cele doua au remizat, 2-2, tot la Orlando.

Ponturi pariuri Orlando City vs Philadelphia Union: peste 2.5 goluri, cota 1.62 la Betano