Ponturi Pariuri – Ostersunds – Orebro – Allsvenskan – 20.05.2019

Luni 20.05.2019, cu incepere de la ora 20:00, se va disputa partida Ostersunds – Orebro, din cadrul rundei a 10-a a primei ligi a Suediei.

Ostersunds se afla pe o panta descendenta in acest moment.

Ostersunds

Ostersunds incepe aceasta etapa de pe pozitia a 8-a a clasamentului din Allsvenskan. Echipa a adunat 13 puncte in 9 partide, un parcurs modest pana in acest moment. Acestia nu au nicio victorie in precedentele 3 partide de campionat, iar moralul echipei nu este cel mai bun. Ostersunds a inregistrat in luna Mai doua remize consecutive, 1-1 cu Kalmar si 1-1 cu Hacken. Etapa precedenta, gazdele de azi au suferit un esec usturator in deplasarea de la Hammarby, scor 4-0.

Ostersunds reprezinta o echipa buna pe teren propriu. Ultima infrangere a acestora in fata propriilor suporteri, dateaza din Noiembrie 2018. Atunci, AIK Stockholm se impunea aici cu scorul de 2-1, in campionat.

Orebro traverseaza o perioada nefasta.

Orebro

Orebro nu se descurca deloc in acest debut de sezon, iar echipa este deja implicata in lupta pentru evitarea retrogradarii. Cu 8 puncte acumulate in 9 etape si 17 goluri incasate, problemele echipei sunt vizibile. Acum 2 runde, Orebro a reusit sa o btina un rezultat pozitiv pe terenul celor de la Sundsvall, acolo unde s-a impus cu scorul de 2-1. Etapa trecuta insa, oaspetii au revenit la evolutiile modeste, pierzand pe teren propriu cu cei de la Norrkoping, scor 1-2.

Orebro reprezinta o echipa modesta a primei ligi din Suedia, fara prea mari aspiratii. Acestia traverseaza o perioada slaba si cu siguranta jucatorii sunt demoralizati. De partea cealalta, Ostersunds incepuse bine seoznul, insa in ultimele etape nu se regaseste. Totusi, mizez pe faptul ca Ostersunds e o echipa puternica pe teren propriu si nu cred ca Orebro va putea pleca acasa cu puncte in aceasta seara. Acestea fiind spuse, mizez pe o victorie a gazdelor, la finalul celor 90 de minute.

Ponturi fotbal Ostersunds – Orebro

1 solist, cota 1.86 la Netbet

sursa foto: allsvenskan.se