Ponturi pariuri Partizani vs Qarabag – Liga Campionilor

Ponturi pariuri Partizani vs Qarabag: miercuri, 10/07/2019, de la ora 18:30, in prima mansa din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor are loc Partiani vs Qarabag. Este un duel care urmeaza sa aiba loc pe “Selman Stermasi Stadium”.

Partizani

Dupa o pauza destul de mare, Partizani a reusit sa castige un nou titlu in fotbalul din Albania. Aceasta incheiat sezonul anterior cu 70 de puncte, 11 peste Kukesi, ocupanta locului al doilea. Totusi, nu a stat deloc departe de zona cupelor europene, acolo unde a participat sezon de sezon in ultimii cinci ani, dar fara rezultate notabile.

In ultimele doua editii ale cupelor europene a evoluat in Europa League, de unde a iesit inca din primul tur preliminar. A pierdut toate cele patru reprize, in fata unor echipe accesibile, precum Botev Plovdiv (1-4) si Maribor (0-3). Faptul ca joaca pe teren propriu nu pare sa schimbe atat de mult lucrurile. Partizani, in fata propriilor suporteri, nu a reusit sa castige in ultimele opt dispute.

Qarabag

Infiintata in urma cu 32 de ani, Qarabag a iesit in relief in ultimul timp, cand a si reusit sa domine prima liga azera. Aceasta este campioana ultimelor sase editii de Premier League. Rezultatele nu au intarziat sa apara nici cand a fost vorba despre fotbalul jucat in cupele europene. Cu toate ca nu reprezinta o forta a fotbalului, in ultimii cinci ani a participat in cupele europene.

Qarabag este echipa care a reusit in ultimii cinci ani sa intre in grupele cupelor europene. De patru ori s-a intamplat sa joace in Europa League, iar o singura data, in seezonul 2017/18 a jucat in grupele Champions League. Cu experienta in asemenea tip de intalniri, Qarabag este favorita acestei duble. Are un bilant pozitiv in fata echipelor din Albania

Cifrele timide pe care gazdele le au in meciurile din cupele europene nu pun Partizani intr-o lumina buna. Mai mult decat atat, Qarabag este o formatie cu experienta, care stie cum sa puna problema la un asemenea nivel. Totusi, daca un pariu pare atragator, acela este pe goluri, avand in vedere ca nu sunt cunoscute ca echipe marcatoare. Si in acest sens, cel mult doua goluri inscrise in meci pare sa fie pariul care sta cel mai mult in piciore.

Ponturi pariuri Partizani vs Qarabag: sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Unibet