Ponturi pariuri Pascoe Vale vs Green Gully – NPL Victoria

Ponturi pariuri Pascoe Vale vs Green Gully - NPL Victoria

Ponturi pariuri Pascoe Vale vs Green Gully: sambata, 13 iulie, de la ora 11:00, Pascoe Vale primeste replica lui Green Gully. Meciul face parte din etapa cu numarul 21 din cadrul NPL Victoria.

Pascoe Vale

Dupa sase infrangeri consecutive, Pascoe Vale a gasit motiv de bucurie. In urma cu o saptamana, aceasta a castigat din nou in campionat. Totusi, a avut nevoie de un duel contra ultimei clasate pentru a face asta. Kingston City – Pascoe Vale s-a incheiat 0-2, iar cea din urma bifeaza a cincea victorie stagionala. Mai mult decat atat, s-a apropiat la cinci lungimi de locurile neutre.

Pascoe Vale are probleme in ceea ce priveste golurile primite, pentru ca are un golaveraj negativ, -17. Faptul ca joaca pe teren propriu pare sa fie un mic plus, avand in vedere ca acolo are zece puncte acumulate. Totusi, ea ocupa locul 12, primul de sub linia rosie, cu 17 puncte stranse, dar mai are mult pana la final. Ar putea sa termine si pe ultimul loc, intre ea si formatia aflata pe acel loc stau patru lungimi.

Green Gully

A cunoscut o crestere destul de buna fata de sezonul trecut. Acum se lupta pentru play-off, ea ocupand locul al cincilea, cu 31 de puncte. Sunt trei lungimi care stau intre Green Gully si echipa care se afla sub linia play-off-ului, dar si un meci in plus fata de adversara ei. In ultimele zece etape, aceasta a fost invinsa o singura data, acasa, 2-4, cu Altona Magic.

Acest lucru se intampla in urma cu aproape doua luni, interval in care s-au disputat sase infruntari. Cinci dintre acestea au fost rezultate de egalitate, parte importanta dintre ele cu goluri. De asemenea, in cel mai recent joc sustinut in deplasare, Green Gully a reusit sa dispuna cu 2-1 de liderul campionatului.

Cred ca Green Gully si-a aratat deja coltii si in tur, cand s-a impus cu 4-0. Ea este echipa care sta mai bine si in momentul de fata. Drept urmare, pronosticul pe care il voi recomanda o vizeaza direct pe aceasta. Cred ca in ciuda succesului din etapa trecuta, Pascoe Vale ramane o echipa modesta, de pluton. In concluzie, merg pe un nou succes al echipei vizitatoare.

Ponturi pariuri Pascoe Vale vs Green Gully: oaspetii castiga, cota 2.08 la Betano