Ponturi pariuri Peninsula vs Brisbane U21 – NPL Queensland

Ponturi pariuri Peninsula vs Brisbane U21 - NPL Queensland

Ponturi pariuri Peninsula vs Brisbane U21: sambata, 15/06/2019, de la ora 10:00, in NPL Queensland, in etapa 20, are loc Peninsula vs Brisbane U21.

Peninsula

Pentru moment nu exista echipa mai buna in NPL Queensland decat Peninsula. Aceasta se afla pe locul 1, cu 48 de puncte si indiferent ce se intampla in meciul de sambata, tot acolo ramane. Are sapte puncte peste Lions, echipa de pe locul secund, dar si un meci in plus fata de aceasta. De asemenea, in runda anterioara a pierdut din nou, a fost a doua infrangere stagionala, 2-4, acasa, cu Eastern Suburbs.

Cu cifre foarte bune in plan ofensiv, Peninsula are al doilea cel mai bun compartiment de atac. Cu 50 de goluri inscrise, ataca victoria in meciul de sambata. Totodata, are si o defensiva care face cinste unei formatii de pe prima pozitie. 50-19 este golaverajul acesteia, dar cifrele mai bune par sa fie in deplasare. Acasa a si suferit cele doua infrangeri stagionale.

Brisbane U21

Echipa de u21 a prim divizionarei Brisbane Roar, nu o duce tocmai bine. Se afla pe locul 10, cu 20 de puncte, departe de play-off, dar pana la urma scopul echipei este sa produca jucatori. Totusi, in etapa anterioara a reusit sa o scoate serios la capat, castigand cu scor de tenis. A reusit sa obtina un succes categoric, 6-0, acasa, in fata celor de la Sunshine Coast.

A fosta treia victorie din ultimele patru etape, doua dintre ele au reusit sa vina la scor de maidan. Inaintea acestui 6-0, din etapa anterioara, Brisbane U21 a ridiculizat-o pe Magpies Crusaders. A fost un meci pe care l-a jucat in deplasare, in urma cu o luna, in care a pierdut cu 1-7.

In tur a fost 3-0 pentru Peninsula si asta in conditiile in care a jucat pe teren strain. Totusi, cota mica pe care aceasta o primeste pentru un nou succes, ne obliga sa ne indreptam spre un pariu pe goluri. Sunt formatii care nu se dau inapoi, fac pasul in fata, drept pentru care astept sa vedem cel putin trei goluri. Nu as exclude ca tote acestea sa apartina echipei acesteia.

Ponturi pariuri Peninsula vs Brisbane U21: peste 3.5 goluri, cota 1.50 la Befair