Ponturi pariuri – Peterborough – Fleetwood – League One – 23.10.2018

Runda cu numarul 15 din League One ne aduce meciul dintre Peterborough – Fleetwood, joc programat sa aiba fluierul de start la ora 21:45.

Peterborough nu traverseaza cea mai buna perioada a ei din acest start de campionat, dar in ciuda rezultatelor mai slabe obtinute, reuseste sa se mentina pe locul secund, unde are 27 de puncte, cu sase mai putine decat Portsmouth, echipa care pare ca a apasat pe pedala de acceleratie si si-a luat avans. In etapa trecuta a fost aspru taxata de problemele pe care le-a aratat pe faza de aparae si a pierdut cu 0-1 jocul contra lui Accrington, cu atat ai mult cu cat a facut asta jucand pe teren propriu. “ABAX Stadium” nu este tocmai locul unde face cele mai solide partide, deja are cinci meciuri la rand disputate acolo si in care a reusit doua rezultate de egalitate, cat si alte trei infrangeri, toate in fata echipelor care tind sa fie in preajma playoff-ului.

Fleetwood este o echipa modesta, dar are ceva in comun cu rivala pe care ea o intalneste in meciul de marti si anume, a pierdut in etapa trecuta. Dupa o serie de trei meciuri la rand in care a scos rezultate bune, in League One, a venit momentul asteptat, a suferit un nou esec, dar ar putea exista o scuza. A jucat contra liderului, tot in deplasare, iar tabela a indicat 0-1, singurele realizari ale echipei au fost cele patru cartonase galbene primite si cel rosu, pe care l-a incasat fundasul Nathan Sheron. Postura de echipa vizitatoare nu a adus foarte multe puncte, iar locul 11 pe care acum se afla, datorita celor 20 de puncte, este unul care demonstreaza acest lucru.

Una dintre echipele cu cele mai putine goluri luate in meciurile din deplasare, Fleetwood pare dispusa sa-si puna in dificultate adversarele pe care le intalneste si asta trebuie sa o bage in corzi pe adversara ei. Avand cel maia ctiv atac de pana acum, probabil ca Peterborough din nou o sa joace spectaculos, tot ea este una dintre cele mai active echipe si care fac greseli destul de evidente in defensiva. A luat gol in toate meciurile disputate pe teren propriu.