Ponturi Pariuri – Petrolul Ploiesti – CS Mioveni – Liga 2 – 17.10.2018

Miercuri 17.10.2018, incepand cu ora 19:30, va avea loc duelul Petrolul Ploiesti – CS Mioveni, din cadrul rundei a 12-a a ligii secunde din Romania.

Petrolul Ploiesti ocupa pozitia a 6-a a clasamentului ligii secunde din Romania, echipa reusind sa adune 22 de puncte dupa 11 partide de campionat. L. Marinescu este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 4 goluri inscrise in campionat. Gazdele dau dovada de inconstanta, cu 6 puncte obtinute in ultimele 4 etape. Dupa victoria cu 5-0 in fata celor de la Aerostar Bacau, Petrolul Ploiesti a cedat pe terenul celor de la FC Arges Pitesti (scor 3-0), ca etapa precedenta sa reuseasca o noua victorie la pas, 6-2 pe teren propriu, in fata celor de la Luceafarul Oradea. Gazdele pierdeau ultima oara pe teren propriu, in Octombrie 2017, chiar in fata celor de la CS Mioveni. Atunci, oaspetii reuseau sa o elimine pe Petrolul in Cupa Romaniei, dupa loviturile de departajare.

De partea cealalta, CS Mioveni se claseaza in acest moment pe pozitia a 9-a a clasamentului din Liga 2, cu 19 puncte acumulate dupa 11 etape de campionat. V. Balint este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 5 ori pana in acest moment. La fel ca adversarii lor, oaspetii sunt inconstanti in evolutii. Dupa o remiza pe teren propriu cu “U” Cluj (scor 1-1), acestia au invins-o pe Aerostar Bacau in deplasare (scor 3-0), iar etapa precedenta au cedat la limita pe teren propriu, 0-1 in fata celor de la FC Arges Pitesti. CS Mioveni a pierdut doar una din ultimele 5 partide oficiale disputate pe teren strain, dupa un 1-0 in fata celor de la Politehnica Timisoara.

Cele doua echipe au parte de un sezon asemanator pana in acest moment, cu evolutii promitatoare. Acestea insa nu reusesc sa pastreze o oarecare constanta, asadar reprezinta doua echipe imprevizibile. Fiind dificil de prezis un pronostic bazat pe solisti si tinand cont de istoricul infruntarilor directe, recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.89 oferita de cei de la Unibet.