Ponturi pariuri Piast vs BATE Borisov – Liga Campionilor

Ponturi pariuri Piast vs BATE Borisov – Liga Campionilor

Ponturi pariuri Piast vs BATE Borisov: miercuri, 17 iulie 2019, de la ora 21:00, la Gliwice, Piast o intalneste pe BATE Borisov, in Liga Campionilor. Este mansa secunda din cadrul turului 1 preliminar. Se pleaca de la scorul de 1-1, inregisrat in urma cu o saptamana.

Sursa foto: prsa.pl

Piast Gliwice

In premiera campioana a Poloniei, Piast Gliwice ar da orice sa ajunga in grupele celei mai spectaculoase competitii destinate cluburilor din Europa. A facut un prim pas spre turul al doilea, dupa ce a plecat cu un punct de la Borisov. 1-1 a fost scorul, iar golul reusit de Piotr Parzyszek ar putea sa fie mai important decat s-ar crede.

Acum, campioana en-titre a Poloniei sta si la adapostul unui 0-0, scor la care merge mai departe. Pe de alta parte, a pus mare pret pe acest meci retur, aspect sesizat la sfarsitul saptamanii trecute. Piast a evoluat in supercupa, acolo unde a cedat cu 1-3 in fata Lechiei Gdansk. A fost o infrangere asumata de antrenor. Acesta a decis sa puna mai mare pret pe Liga Campionilor si si-a menajat o parte dintre cei mai buni jucatori.

BATE Borisov

In urma cu o saptamana, BATE Borisov pleca cu prima sansa la agentiile de pariuri. Totusi, ea a fost echipa care a alergat dupa egalare, pe care o reurea in minutul 64 al meciului. Stasevich a fost pasatorul ideal pentru Stanislav Dragun. Atacantul in varsta de 31 de ani a fost inger si demon pentru campioana Belarusului.

A inscris si in ultimul minut de joc a luat al doilea cartonas galben, implicit pe cel rosu si asta il face indisponibil pentru meciul din Polonia. Mai mult decat atat, BATE Borisov are nevoie de un joc net superior celui din tur, cand a aratat ca o echipa de pluton. Daca ar putea, trebuie sa joace la fel de perfect cum a facut-o la sfarsitul saptamanii trecute. Intr-un meci jucat in campionat, aceasta s-a debarasat usor de Zhodino, echipa pe care a invins-o cu 4-1.

Asa cum a aratat meciul de saptamana trecuta, cred ca Piast Gliwice isi merita din plin statutul de favorita. Din partea ei astept sa vedem ceva mai multe ocazii spre deosebire de formatia vizitatoare, asa cum s-a intamplat si in tur. Mai mult decat atat, BATE este obligata sa iasa la joc, ea are nevoie de cel putin un gol, pentru a spera sa mearga mai departe.

Ponturi pariuri Piast vs BATE Borisov: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.50 la Betano