Ponturi pariuri Polonia vs Israel – Calificari Euro 2020

Ponturi pariuri Polonia vs Israel

Ponturi pariuri Polonia vs Israel: luni, 10/06/2019, de la ora 21:45, la Varsovia, pe “PGE Narodowy”, are loc infruntarea dintre Polonia si Israel. Se dueleaza in etapa cu numarul 4 din preliminariile Euro 2020, unde fac parte din Grupa G.

Sursa foto: goal.com

Polonia

Cu un joc mai putin spectaculos decat in campanile trecute, Polonia reuseste sa stranga puncte si daca nu joaca la nivel inalt. Una dintre victorii a venit in urma cu putine zile, cand jucatorul lui AC Milan, Krzysztof Piatek, a inscris din nou. Acesta a marcat la nici 60 de secunde de la intrarea sa pe teren. A fsot singurul gol al meciului sustinut in Macedonia de Nord.

Datorita si acelui rezultat, Polonia se afla pe primul loc in Grupa G, cu maximum de puncte. Favorita grupei, aceasta a reusit sa castige lejer de fiecare data, drept dovada, nu are gol incasat. Piatek a inscris doua din totalul de patru goluri pe care le-a inscris in aceste intalniri.

Israel

Austriacul Andreas Herzog a inceput excelent campania aceasta. Are sapte puncte luat in cele trei meciuri disputate de Israel. Mai mult decat atat, are un numar impresionant de goluri, drept pentru care este cea mai buna marcatoare din Grupa G. Ocupa locul secund, cu 7 puncte, cu doua lungimi mai putine decat liderul si adversarul meciului de luni seara. De altfel, la fel ca Polonia, Israel vine dupa o victorie fara gol primit.

Pusa in postura echipei vizitatoare, a castigat cu 3-0 in Letonia. Numele victoriei are un nume, acela este cel al atacantului de la Guangzhou R&F, Eran Zahavi. Atacantul lui Israel este golgheterul acestor preliminarii, cu sapte goluri. A inscris cel putin un gol in fiecare dintre cele trei intalniri.

Favorita in aceasta partida, Polonia are, poate, cel mai greu meci din grupa. Israel este constienta ca isi permite sa atace aceasta calificare. Indraznesc sa spun ca oaspetii vor avea si ei un cuvant greu de spus in economia partidei si nu vor sta sa fie dominati.  Este si motivul pentru care astept ca forma buna a celor doua echipe sa ne aduca un numar de cornere suficient de mare pentru ca pariul oferit sa fie castigator.

Ponturi pariuri Polonia vs Israel: peste 9.5 cornere, cota 1.70 la Betano