Ponturi pariuri Port Melbourne Sharks vs Melbourne Knights – NPL Victoria

Ponturi pariuri Port Melbourne Sharks vs Melbourne Knights – NPL Victoria

Ponturi pariuri Port Melbourne Sharks vs Melbourne Knights: sambata, 29 iunie, de la ora 11:00, are loc meciul dintre Port Melbourne Sharks si Melbourne Knights. Este un joc al etapei cu numarul 19 din NPL Victoria.

Port Melbourne Sharks

Joc ceva mai atent al celor de la Port Melbourne Sharks si asta a adus rezultate ceva mai bune. In ultima etapa a scos un punct important, dupa ce meciul cu Green Gully s-a terminat 3-3. A fost a saptea etapa consecutiva in care reuseste sa inscrie cel putin un gol. Mai mult decat atat, spectacolul a fost garantat, ea avand sapte goluri inscrise in ultimele doua etape.

Aceasta se afla pe locul 10, cu 22 de puncte, cu opt mai multe decat prima echipa care merge in play-out. In plus important este revenirea pe terenul propriu, locul unde a ramas neinvinsa in ultimele patru confruntari. Au fost meciuri in care si-a trecut in cont trei victorii si un rezultat de egalitate. Mai mult decat atat, Port Melbourne Sharks este echipa cu cele mai putine goluri primite pe teren propriu.

Melbourne Knights

Pe locul 6 in acest moment, Melbourne Knights sta pe ultimul loc care duce in play-off. Totusi, se scalda in ape tulburi, avand in vedere diferenta de un punct pe care o are fata de echipele de pe locurile 7 si 8. Jocul a avut foarte mult de suferit in ultimele etape, drept dovada numarul de goluri primite.

De asemenea, in etapa anterioara a cedat cu 0-2, acasa, in fata celor de al Dandenong City. A fost cel de-al patrulea esec din ultimele cinci etape. mai mult decat atat, a luat cel putin un gol in ultimele 13 meciuri din campionat. Faptul ca joaca in deplasare este motiv de ingrijorare, Knights are patru victorii in aceasta postura. Tot atatea infrangeri a inregistat, ea fiind una ditnre cele trei echipe care n-au remizat in meciurile din deplasare.

Sunt doua echipe care primesc goluri foarte usor si acest lucru ma face sa ma gandesc, automat, la un pronostic tot pe goluri. S-a vazut lucrul acesta mai mereu, cat si in tur, cand Knights a castigat cu 3-2. A fost cea de-a treia victorie consecutiva pe care o obtine in disputele cu Port Melbourne Sharks. Drept urmare, astept sa vad goluri de ambele parti si o eventuala invingatoare care sa inscrie cel putin doua goluri.

Ponturi pariuri Port Melbourne Sharks vs Melbourne Knights: ambele marcheaza, cota 1.53 la Unibet