Ponturi pariuri Port Melbourne Sharks vs Pascoe Vale – NPL Victoria

Ponturi pariuri Port Melbourne Sharks vs Pascoe Vale

Ponturi pariuri Port Melbourne Sharks vs Pascoe Vale: sambata, 15 martie 2019, de la ora 11:00, Port Melbourne Sharks o intalneste pe Pascoe Vale, in etapa a 17-a din NPL Victoria.

Port Melbourne Sharks

Reactie timida a echipei in ultimul timp, aceasta avand o singura victorie in ultimele sapte etape. in tot acest timp, singura echipa pe care a reusit sa o invinga a fost Kingston City (2-1). A fost un meci sutinut in deplasare. Tot in deplasare a evoluat si in urma cu aproape o saptamana, cand a reusit sa piarda, 1-2, in deplasare, cu South Melbourne.

Aceasta se afla in preajma locurilor retrogradabile, are 18 puncte, cu patru mai multe decat prima echipa care retrogradeaza. Se afla pe pozitia a 10-a, insa, are acelasi numar de goluri inscrise cu cele primite. Totodata, revenind pe terenul propriu, pare ca stie cum sa puna problema sau cel putin asta a facut. In ultimele trei asemenea jocuri a reusit sa nu piarda, bifand doua victorii si un egal.

Pascoe Vale

Dezastru total pentru Pascoe Vale in ultimele jocuri. Este una dintre cele mai slabe echipe din NPL victoria, lucru confirmat de locul din clasament. Ocupa locul 12, primul care retrogradeaza, cu 14 puncte. Are un punct mai putin decat prima echipa de deasupra liniei, Dandenong City, are si un golaveraj putin mai slab.

In etapa anterioara, aceasta a pierdut din nou, acasa, chiar in fata celor de la Dandenong City. A fost cea de-a zecea infrangere a sezonului. Pana in acest moment exista echipa care sa aiba mai multe infrangeri in NPL Victoria. Faptul ca joaca in deplasare este un motiv de ingrijorare, cu 4 puncte luate din 21 maxim posibile.

Cu toate ca ambele sunt in suferinta si au probleme reale, cred ca Melbourne Sharks este mai buna. Intalneste Pascoe Vale, o formatie foarte slaba, care pierde pe banda rulanta. In acest context pe langa un meci in care astept sa se inscrie goluri, tind sa merg pe mana gazdelor. De asemenea, Port Melbourne Sharks a reusit sa csatige cu 1-0 in tur.

Ponturi pariuri Port Melbourne Sharks vs Pascoe Vale: gazdele castiga, cota 1.62 la Unibet