Ponturi pariuri Portland Timbers vs Colorado Rapids – MLS

Ponturi pariuri Portland Timbers vs Colorado Rapids – MLS

Ponturi pariuri Portland Timbers vs Colorado Rapids: duminica dimineata, de la ora 06:00, pe “Providence Park”, Portland Timbers joaca impotriva Colorado Rapids.

Sursa foto: nbcsports.com

Portland Timbers

Forma buna pentru Portland Timbers, care s-a calificat in semifinalele Cupei Statelor Unite ale Americii. Recent, a reusit sa fie singura echipa care s-a impus pe “Banc of California”, terenul de casa al lui Los Angeles FC. A fost 1-0, al treilea scor identic consecutiv pe care aceasta reuseste sa-l obtina. Doua dintre asemenea dueluri au venit jucand in Major League Soccer, competitia unde isi doreste multe.

De cand a revenit pe terenul propriu parca a fost o idee mai concentrata si drept urmare, a obtinut rezultate mai bune. Acum, dupa 17 meciuri disputate, Portland Timbers ocupa locul al noualea in Conferinta de Vest. Are 23 de puncte, dar este o diferenta infima fata de ultimul loc care duce in play-off si care este ocupat de Houston Dynamo. Intre cele doua formatii stau patru puncte si Timbers are doua meciuri mai putine.

  • Echipa probabila: Clark – Moreira, Mabiala, Dielna, Farfan – Chara, Flores – Asprilla, Valeri, Blanco – Fernandez

Colorado Rapids

Dintotdeauna Colorado Rapids a fost o echipa care nu si-a permis mai mult de jumatatea clasamentului. Aceasta nu isi depaseste nivelul nici acum, cand se afla pe ultimul loc in Vest, cu 19 puncte. Totusi, este departe de zona play-off-ului, chiar daca pe hartie sunt opt lungimi. Pe de alta parte, toate aceste puncte sunt, poate, de trei ori mai multe daca tinem cont ca urmeaza dueluri foarte grele.

Mai mult decat atat, Colorado Rapids va avea in fata ei si un adversar care a batut aproape tot in ultimele sase saptamani. Si, acum se pune intrebare, e capabila sa se autodepaseasca? Eu nu cred, mereu s-a aratat o prada usoara pentru echipele pe terenul carora a evoluat. De altfel, in opt deplasari, are o singura victorie si cinci puncte acumulate.

  • Echipa probabila: Howard– Rosenberry, Abubakar, Smith, Vines – Wilson, Mezquida – Bassett, Rubio, Shinyashiki – Kamara

Asa cum am mentionat anterior, nu cred ca Rapids poate sa fie suficient de buna pentru a se impune la Portland. Totusi, in fotbal, ca in alte sporturi, minuni au mai existat. Drept urmare, as merge pe cel putin doua goluri inscrise de gazda. Nu am “curajul” sa optez pentru solist avand in vedere programul incarcat al lui Timbers, care a evoluat in cupa, la mijlocul saptamanii.

Ponturi pariuri Portland Timbers vs Colorado Rapids: gazdele marcheaza peste 1.5 goluri, cota 1.45 la Betano