Ponturi pariuri Portugalia vs Italia – EURO U21

Ponturi pariuri Portugalia vs Italia
Ponturi pariuri Portugalia vs Italia - sursa foto: skysports.com

Ponturi pariuri Portugalia vs Italia – EURO U21

Portugalia si Italia se vor duela in sferturile de finala ale Campionatului European U21, pe “Stadion Stožice” din Ljubljana, luni seara, de la ora 22:00.

Lusitanii pornesc cu prima sansa la casele de pariuri, primind cota 2.02 la Betano, in timp ce pentru un succes al italienilor avem o cota de 3.85.

Cotele de la Betano pentru Portugalia vs Italia

Portugalia

Dupa un parcurs admirabil in preliminarii, unde au terminat pe locul secund, cu 27 de puncte, sub Olanda, reprezentativa U21 a Portugaliei se descurca de minune si la turneul final.

Aceasta a castigat la pas o grupa destul de complicata, din care au mai facut parte Elvetia, Croatia si Anglia. In cele trei partide au reusit doar victorii, marcand sase goluri, fara sa primeasca vreunul.

De mentionat faptul ca lusitanii se afla intr-o forma de zile mari, fiind neinvinsi in ultimele zece jocuri. Interesant este faptul ca in aceste confruntari au reusit doar victorii, invingand echipe ca Olanda, Anglia sau Croatia.

Italia

In preliminarii, acumulat 25 de puncte, mai putine decat adversara sa, insa in ciuda acestui aspect, a terminat pe prima pozitie in grupa, peste Islanda, Irlanda, Suedia, Armenia si Luxemburg.

De asemenea, si la turneul final are un parcurs ceva mai slab decat al Portugaliei, astfel ca nu este de mirare faptul ca porneste ca outsidera. In primele doua partide a obtinut doua puncte, remizand cu Cehia si Spania. A venit in cele din urma o victorie cu Slovenia, scor 4-0, terminand astfel pe locul secund al grupei.

In precedentele 16 partide disputate, italienii au pierdut doar o singura data, cu Suedia. In acest interval au reusit insa nu mai putin de 12 victorii, in majoritatea marcand minim doua goluri.

Ponturi pariuri Portugalia vs Italia

Portugalia este echipa mai buna, daca ne raportam la performantele de la acest turneu, asa ca nu este exclus sa asistam la un succes al acesteia. Italia este totusi o nationala pragmatica, ce poate obtine un rezultat pozitiv, asa ca ne asteptam sa faca o figura frumoasa. Pornind de la premisa ca ambele vor inscrie, mizam pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cota de 1.40.

Ponturi pariuri Portugalia vs Italia: peste 1,5 goluri -> cota 1.40