Ponturi pariuri Queensland Lions vs Eastern Suburbs – NPL Queensland

Ponturi pariuri Queensland Lions vs Eastern Suburbs - NPL Queensland

Ponturi pariuri Queensland Lions vs Eastern Suburbs: duminica, 16 iunie, de la ora 10:00, in etapa cu numarul 20 din NPL Queenland, are loc Queensland Lions vs Eastern Suburbs.

Sursa foto: footballqueensland.com.au

Queensland Lions

Favorita clara a meciului din runda cu numarul 20, Queensland Lions primeste o cota de 1.35 pentru un eventual succes. Este si normal sa se intample asa, pentru ca are ocazia sa se lupte la titlu. In acest moment ocupa locul al doilea, cu 41 de puncte, cu zece lungimi mai putine decat Peninsula, liderul la zi. Totusi, are doua meciuri mai putine, astfel, ar putea reduce din handicap.

Echipa este pe val, a reusit sa fenteze esecul in ultimele noua runde. In toate aceste infruntari si-a trecut in cont sapte victorii si doua rezultate de egalitate. Totodata, in toate aceste infruntari a reusit sa inscrie cel putin un gol. Queensland Lions are unul dintre cele mai bune atacuri, insa, este lider cand vine vorba despre aparare.

Eastern Suburbs

Se ataca play-off-ul, dar are mult de munca pentru a obtine acest obiectiv si foarte mult noroc. In prezent este pe locul al cincilea, cu 31 de puncte. Sunt cinci lungimi mai putine decat Gold Coast Mariners, echipa din fata ei. Totusi, are 18 meciuri jucate, cu trei mai putine decat echipa din fata ei si distanta ar putea sa se mareasca.

Important este ca forma de moment este una buna, a reusit patru victorii in ultimele cinci etape. mai mult decat atat, este o echipa care joaca spectaculos. In noua din ultimele zece jocuri avute in campionat, s-au dat cel putin trei goluri. in runda anterioara, Peninsula a fost echipa pe care Eastern Suburbs a reusit sa o invinga cu 4-2.

Asa cum arata jocul celor doua echipe se anunta un meci spectaculos. Vorbim despre doua formatii care au inceput sa inscrie in mod frecvent. De asemenea, nivelul s-a vazut si in tur, atunci Queensland Lions s-a impus cu 3-0. Voi forta nota, obligat cumva si de cotele pe care agentiile de pariuri le afiseaza si voi merge pe un pronostic care vizeaza golurile.

Ponturi pariuri Queensland Lions vs Eastern Suburbs: peste 3.5 goluri, cota 1.60 la Unibet