Ponturi pariuri Queensland Lions vs Gold Coast Knights – NPL Queensland

Ponturi pariuri Queensland Lions vs Gold Coast Knights – NPL Queensland

Ponturi pariuri Queensland Lions vs Gold Coast Knights: duminica, de la ora 12:00, Queensland Lions primeste vizita Gold Coast Knights. Mecul se va disputa in cadrul rundei cu numarul 24 din NPL Queensland.

Queensland Lions

Forma foarte buna traversata de catre Queensland Lions, echipa care nu a mai pierdut de 13 etape. in tot acest timp, victoria a fost cel mai intalnit rezultat. La fel s-a intamplat si in ultima etapa, cand aceasta a dispus cu 6-2 de Brisbane U21. A fost cel de-al patrulea succes consecutiv, in care inscrie de cel putin trei ori.

Trecand printr-o forma excelenta nu avea cum sa nu fie sus in clasament. Queensland Lions ocupa pozitia a doua, cu 53 de puncte, cu o lungime mai putin in comparatie cu liderul Peninsula. Dincolo de aceste cifre, are si un meci mai putin, deci daca isi castiga confruntarea restanta poate prelua sefia.

Gold Coast Knights

Aproape sigura de calificarea in play-off, Gold Coast Knights se afla pe locul 4, cu 46 de puncte. Are 13 lungimi peste Bisbane Strikers, echipa de pe locul 5, cel de sub linia de play-off. Si forma ei de moment contorizeaza tot 13 meciuri la rand fara esec. Ultima oara cand aceasta a fost invinsa s-a intamplat la inceputul lunii martie. Juca atunci cu liderul de acum al NPL Queensland, Peninsula si ceda cu 1-2.

In etapa anterioara, intr-un meci destul de timid, s-a impus cu 1-0, in fata celor de la Moreton Bay Arena. A fost cea de-a 14-a victorie stagionala, jumatate dintre acestea a venit pe teren propriu. Gold Coast Knights este o formatie care nu da inapoi nici cand joaca in deplasare. In noua asemenea deplasari, nu a suferit vreun esec, avand sapte victorii si doua rezultate de egalitate.

Oaspetii sunt neinvinsi in aceasta postura, ceea ce, ma face sa cred ca vor avea un cuvant puternic de spus. De asemenea, este dificil sa mizam pe victoria uneia dintre echipe, cu atat mai mult cand vin dupa 13 meciuri fara esec. Drept urmare, diferit de acel 1-0 din tur, cand Gold Coast Knights s-a impus, acum cred ca o sa avem un duel diametral opus.

Ponturi pariuri Queensland Lions vs Gold Coast Knights: peste 3.5 goluri, cota 1.55 la Betano