Ponturi Pariuri – Red Star – Niort – Ligue 2 – 27.07.2018

Vineri 27.07.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Red Star – Niort, din cadrul primei runde a ligii secunde din Franta.

Red Star s-a clasat sezonul precedent pe prima pozitie a clasamentului din Ligue National, echipa reusind sa acumuleze 56 de puncte la capatul celor 32 de partide. Senegalezul A. Sane a fost golgheterul echipei sale sezonul trecut, acesta reusind sa inscrie de 12 ori in campionat. Gazdele au avut evolutii bune in perioada de pregatire din aceasta vara, desi au disputat doar doua la numar. Acestia s-au impus in fata celor de la Toulouse cu scorul de 1-0 si in fata celor de la Reims, cu scorul de 2-1. Gazdele nu au mai pierdut o partida oficiala pe teren propriu, din luna Martie a acestui an, atunci cand cedau in campionat in fata celor de la Les Herbiers, scor 1-2.

Niort a incheiat in ultimul sezon pe pozitia a 15-a a clasamentului ligii secunde din Franta, acestia obtinand 42 de puncte dupa 38 de partide de campionat. Senegalezul A.D. Nodh a fost golgheterul echipei in campionat, cu cele 15 goluri inscrise. Oaspetii au disputat o serie de partide amicale in aceasta vara, avand parte de evolutii alternante. Acestia au cedat in fata celor de la Le Mans (scor 1-2),  si s-au impus in partidele cu Les Herbiers (scor 1-0), Lorient (scor 1-0) si Laval, acelasi scor de 1-0. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Septembrie 2016, incheiata cu scorul de 0-1.

Cei de la Red Star au avut parte de un sezon bun in liga a 3-a franceza, acestia reusind dupa doar un an sa revina in esalonul secund din fotbalul francez. De partea cealalta, Niort a avut un sezon modest in Ligue 2, reusind cu greu sa stea departe de zona retrogradabila. E dificil de prezis o invingatoare, tinand cont de faptul ca ne aflam inca la inceput, iar echipele se vor cauta pe teren reciproc. De altfel, Red Star poate avea entuziasmul unei echipe nou promovate pe teren propriu, asadar ma astept la o partida echilibrata, lipsita de prea mult spectacol si faze de poarta. Recomand un pronostic bazat pe goluri de aceasta data, cat mai putine la numar sper eu.