Ponturi pariuri Redlands vs Western Pride – NPL Queensland

Ponturi pariuri Redlands vs Western Pride

Ponturi pariuri Redlands vs Western Pride: vineri, 28 iunie, de la ora 12:00, in runda a 22-a din NPL Queensland, are loc meciul Redlands vs West Pride.

Redlands

In lupta cu nivelul slab al jocului propriu, Redlands are probleme reale si isi face griji pentru locul ei din clasament. Se afla pe pozitia a 12-a, cu 13 puncte, cu doua lungimi mai putine decat ultima clasata. Jocul nu o ajuta absolut deloc, in ultimele sapte etape a pierdut de sase ori. Mai mult decat atat, in runda anterioara a cedat cu 1-3.

In toate infrangerile suferite in aceste sapte meciuri a luat cel putin doua goluri. In aceasta situatie, este a doua cea mai slaba echipa din punct de vedere a ofensivei. Redlands a inscris 19 goluri pana in momentul de fata. In schimb, are si a doua cea mai slaba defensiva din NPL Queensland, cu 63 de goluri incasate.

Western Pride

A reusit in ultimele trei etape sa joace la nivel inalt, drept pentru care si-a trecut in cont doua victorii in acest timp. Una dintre ele a venit in runda anterioara, cand a profitat de avantajul terenului propriu. Meciul in fata lui SWQ Thunder s-a terminat cu succesul ei, 3-2. A fost cea de-a treia etapa consecutiva in care este angrenata si se dau cel putin patru goluri.

Este ocupanta locului 13, primul care duce la retrogradare. Problemele principale pe care le-a avut, si-au facut aparitia in meciurile din deplasare. In opt astfel de confruntari, Western Pride a obtinut doua victorii si in alte sase runde a fost invinsa de catre adverasarele pe care le-a intalnit.

Echilibrul a fost la el acasa in meciul din tur, cand Western Pride a reusit sa catige, dar a facut-o cu 1-0. Sunt doua formatii care nu ies deloc in relief printr-un joc spectaculos. Este motivul pentru care astept sa vad un meci in care sa nu vedem o ploaie de goluri. Redlands este una dintre echipele care au dat cele mai putine goluri pana in momentul de fata. Este capabila sa scoata un egal, dar cu cel mult doua goluri.

Ponturi pariuri Redlands vs Western Pride: 1X, cota 1.54 la NetBet