Ponturi pariuri Regensburg vs Bochum – Zweite Bundesliga

Ponturi pariuri Regensburg vs Bochum

Ponturi pariuri Regensburg vs Bochum: duminica, 28 iulie 2019, de la ora 16:30, va avea loc Regensburg vs Bochum meci din runda 1 a noului sezon.

Sursa foto: ligazwei

Regensburg

Cu un sezon anterior foarte bine abordat de catre Regensburg, a reusit atunci sa incheie pe locul 8. Este o performanta, dat fiind faptul ca in ultimele sezoane a fost obisnuita sa faca slalom intre ligile a 2-a si a 3-a. Ea s-a descurcat bine si in meciurile de pregatire, acolo unde a avut patru victorii in cinci meciuri disputate. Singura echipa care a a reusit sa o invinga a fost Hoffenheim, desi ea a mai jucat si cu Mainz, tot din prima liga.

Incepe sezonul 2019/2020 cu statutul de favorita, cel putin in acceptiunea agentiilor de pariuri. 2.30 este cota pentru un eventual succes in meciul de duminica. Si in editia anterioara de campionat a reusit sa se miste bine in jocurile de pe teren propriu. A si dat goluri in cele mai multe dintre ele.

Bochum

A stiut cum sa joace in finalul de campionat, cand a reusit rezultate pozitive. Ea a terminat sezonul cu o remiza in fata ocupantei locului al treilea, Union Berlin, echipa care avea sa si promoveze. Si-a programat si o serie de partide de pregatire, meciuri in care a facut scoruri pe care nu le intalnesti usor in fotbal.

Printre cele sapte astfel de dueluri, s-a numarat si un duel cu amatorii de la Bochum Grumme. A reusit sa castige cu 15-0 in fata acestora. De asemenea, a mai facut scoruri record, ea a trecut cu 8-1 de Altenbochum si 6-3 de Concordia Wiemelhausen.

Pentru o prima etapa de campionat este greu de spus daca intr-adevar exista o favorita. Din contra, as tinde mai mult spre un meci in care echilibrul sa fie la el acasa.  Asa au arat ele in ultimele doua sezopane cand au fost adversare. In doua dintre meciuri fiecare a castigat la limita si in alte doua intalniri am avut parte de un rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri Regensburg vs Bochum: pauza sau final X, cota 1.70 la Betano