Ponturi pariuri Rennes vs Brest – Ligue 1

Ponturi pariuri Rennes vs Brest – Ligue 1
Ponturi pariuri Rennes vs Brest – sursa foto: facebook Rennes

Ponturi pariuri Rennes vs Brest – Ligue 1

Sambata, in data de 31 octombrie, de la ora 18:00, Rennes va primi pe “Roazhon Park” vizita celor de la Brest, intr-o partida din cadrul campionatului francez, ce conteaza pentru etapa a noua.

Cotele de la Unibet pentru Rennes vs Brest

Rennes

Judecand dupa cotele oferite de agentiile de pariuri, este considerata favorita in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, cu pretentii mult mai mari in actuala stagiune.

Gazdele acestei partide se afla in prezent in partea de sus a clasamentului din Ligue 1. Ocupa mai exact locul trei, acolo unde au terminat si in sezonul anterior. In cele opt etape de pana acum au izbutit patru victorii si trei remize, suferind un singur esec. In urma acestor jocuri au punctat de 16 ori, primind zece goluri.

Cei de la Rennes sunt fara victorie in ultimele patru partide disputate. Au remizat cu Dijon si Krasnodar, pierzand duelurile cu Angers si Sevilla.

Brest

Este una dintre echipele de pluton din cadrul campionatului francez, ce nu are la dispozitie un lot suficient de puternic incat sa emita pretentii, jucand doar pentru mentinerea in prima divizie.

Oaspetii acestei partide se situeaza in a doua jumatate a clasamentului din Ligue 1, pe locul 14. Au adunat noua puncte pana acum, venite in urma a trei victorii, pierzand de cinci ori. Evident, dispun de un golaveraj negativ, marcand de 11 ori, primind cu sapte goluri mai multe.

In precedentele patru partide disputate, Brest a reusit o singura victorie, cu Monaco. In acest interval a clacat de trei ori, pierzand cu Angers, Nantes si Strasbourg, de le fiecare primind cate trei goluri.

Ponturi pariuri Rennes vs Brest

Rennes nu trece printr-o perioada grozava, e drept, insa in aceasta confruntare are ocazia sa puna capat seriei de partide fara succes, urmand totusi sa dea piept cu o adversara mai mult decat modesta. Asadar, recomandam un pariu pe victoria formatiei gazda, la o cota de 1.95.

Ponturi pariuri Rennes vs Brest: gazdele castiga -> cota 1.95