Ponturi Pariuri – S. Tiraspol – Shkendija – Calificari Champions League – 31.07.2018

Marti 24.07.2018, incepand cu ora 20:00, va avea loc duelul S. Tiraspol – Shkendija, din cadrul turului 2 de calificare pentru Champions League.

S. Tiraspol se claseaza in acest moment pe prima pozitie a clasamentului primei ligi din Moldova, cu 33 de puncte obtinute in 14 etape. A. Kamara este cel mai in forma jucator al acestora, cu cele 8 goluri inscrise in campionat. Trupa din Tiraspol merge foarte bine in campionat, cu 4 victorii inregistrate in ultimele 5 etape. In ultima runda, acestia au reusit sa se impuna fara emotii pe teren propriu in fata celor de la Zaria Balti, cu scorul de 5-1. De altfel, Tiraspol s-a impus si in Cupa Moldovei, 9-1 pe terenul modestei Iskra Ribnita. Antrenorul moldovenilor are tot lotul la dispozitie pentru acest retur, asadar are posibilitatea de a trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Echipa probabila: Mikulic – Susic, Posmac, Kulusic, Cristiano – Kendysh, Kapic, Palic – Badibanga, Kamara, Joalisson

Shkendija s-a clasat sezonul precedent pe prima pozitie a clasamentului primei ligi din Macedonia, cu 91 de puncte acumulate in 36 de etape. Macedoneanul B. Ibrahimi a fost golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 21 de ori. Shkendija si-a inceput parcursul in preliminarii inca din turul 1, acolo unde a intalnit-o pe TNS. Macedonenii s-au calificat insa cu multe emotii. Dupa o victorie lejera obtinuta in mansa tur (scor 5-0), acestia au pierdut pe terenul galezilor in mansa retur, scor 4-0, calificandu-se astfel gratie unui singur gol mai mult. Oaspetii nu au niciun absent important pentru aceasta deplasare, asadar vor putea trimite la fel ca adversarii lor, cel mai bun 11 in teren.

Echipa probabila: Zahov – Murati, Adili, Musliu, Bejtulai – Totre, Alimi – Junior, Emini, Elmani – Ibrahimi

Shkendija a facut o partida foarte buna in Macedonia, reusind sa se impuna cu scorul de 1-0, dupa golul marcat de B. Ibrahimi in minutul 24. Moldovenii vor incerca sa rastoarne pe teren propriu acest rezultat, cu ajutorul suporterilor. Shkendija cu siguranta se va apara si isi va incerca sansa pe contra-atac, tinand cont de faptul ca trupa din Tiraspol e posibil sa se deschida mult daca golul nu va veni in prima repriza. Ma astept la o partida frumoasa, cu ocazii de ambele parti, asadar optez pentru un pronostic bazat pe goluri.