Ponturi Pariuri – Schaffhausen – Wil – Challenge League – 23.05.2019

Schaffhausen – Wil reprezinta un duel din cadrul rundei a 35-a a ligii secunde din Elvetia. Partida va avea loc Joi, 23.05.2019, cu incepere de la 21:00.

Schaffhausen nu a scapat inca de grijile retrogradarii.

Schaffhausen

Pe Schaffhausen o gasim pe locul 8 in Challenge League, dupa 34 de etape disputate. Echipa are 36 de puncte acumulate, unul mai mult decat Rapperswil si 2 peste Chiasso, care ocupa loc retrogradabil. Echipa se afla intr-o cadere libera, cu un singur punct acumulat in ultimele 3 etape, dupa remiza alba de pe terenul celor de la Lausanne. Acum 2 runde, Schaffhausen pierdea la limita pe teren propriu cu Aarau, scor 1-2. Inainte de acest esec, gazdele au pierdut din nou, 0-2 cu cei de la Servette.

Schaffhausen are un bilant negativ pe teren propriu. Echipa a suferit nu mai putin de 7 infrangeri in precedentele 8 partide de campionat disputate in fata propriilor suporteri.

Wil reprezinta o echipa fara obiectiv in acest moment.

Wil

Wil e o echipa aflata in deriva, cu gandul la vacanta. Echipa nu are emotii in ceea ce priveste retrogradarea si nici sanse la promvoare. Aceasta perioada fara obiective se poate observa si in ultimele rezultate ale echipei. Acum 3 runde, Wil pierdea pe terenul celor de la Winterthur, scor 2-0. Mai apoi, pentru oaspeti a urmat o victorie in deplasarea de la Krin, scor 2-1. Etapa precedenta, Wil a remizat in fata propriilor suporteri, 1-1 contra celro de la Vaduz.

Wil a reusit sa castige doar una din ultimele 5 partide oficiale disputate pe terenul celor de la Schaffhausen. Se intampla in Februarie 2018, intr-un duel de campionat.

Wil reprezinta o echipa inconstanta in evolutii, cu o singura victorie inregistrata in precedentele 5 etape. De partea cealalta, Schaffhausen nu se poate gandi inca la sezonul viitor, fiind amenintata serios de retrogradare. Ma astept ca gazdele sa profite de partida in fata propriilor suporteri si de adversarul accesibil, pentru a incheia seria de meciuri slabe.

Ponturi pariuri Schaffhausen – Wil

Schaffhausen castiga, cota 1.63 la Netbet

sursa foto: sfl.ch