Ponturi pariuri Seongnam vs Gyeongnam – K-League

Ponturi pariuri Seongnam vs Gyeongnam - K-League

Ponturi pariuri Seongnam vs Gyeongnam: sambata, de la ora 13:00, pe “Tancheon Stadium”, Seongnam primeste vizita celor de la Gyeongnam, in etapa a 16-a.

Sursa foto: foxsportsasia.com

Seongnam

Intr-un regretabil regres pentru fanii ei, Seongnam nu a mai castigat de aproximativ doua luni. In acest timp au avut loc sapte etape, meciuri in care s-au inregistrat trei rezultate de egalitate, toate 0-0. Au mai fost si patru infrangeri, meciuri in care a intalnit echipe din toate sferele K-League. Echipa se afla pe loc de play-out, respectiv pozitia a 9-a, cu 14 puncte.

Cu toate acestea, in etapa trecuta a reusit sa scoata un punct pretios. In urma remizei albe cu Incheon, a ramas la borna 12 in dreptul golurilor inscrise. Astfel, Seongnam are al doilea cel mai slab atac din K-League. Lucrurile par sa se schimbe putin cand evolueaza pe teren propriu, acolo unde

Gyeongnam

Colega de clasament cu adversara acestui meci, Gyeongnam trece si ea prin momente mai putin bune. Putem sa numim meciul de sambata ca fiind un derby al suferintei, avand in vedere ca nu a mai castigat de la sfarsitul lui martie. Au mai fost victorii exclusiv in Champions League si in cupa, dar nimic mai mult.

In etapa trecuta, aceasta a pierdut jucand pe teren propriu. Desi a inscris, Seoul a fost cu un pas in fata, drept pentru care a fost echipa care s-a impus cu 2-1. A fost al treilea meci consecutiv care se incheie cu goluri de ambele parti si ea este implicata. Totodata, jucand pe teren strain trebuie sa aiba grija, pentru ca in cele sapte jocuri avute pana acum, a luat un singur punct.

Sunt echipe care sufera foarte mult in ultimele confruntari. Mai mult decat atat, astept sa vad un meci in care se inscriu putine goluri si care sa apartina gazdelor. Gyeongnam este foarte slaba in deplasare, dovada ca a luat de aproape 3.5 ori mai multe goluri decat cele 5 pe care le-a inscris. Contra a ceea ce s-a intamplat in mecul din tur, cand Gyeongnam s-a impus cu 2-1, de data asta situatia se schimba. Nu mai este ea echipa gazda, iar acest aspect cantareste enorm.

Ponturi pariuri Seongnam vs Gyeongnam: 1X, cota 1.40 la Betfair