Ponturi Pariuri – Sirius – Goteborg – Allsvenskan – 22.07.2018

Duminica 22.07.2018, incepand cu ora 18:30, va avea loc duelul Sirius – Goteborg, din cadrul rundei a 14-a a primei ligi din Suedia.

Sirius se claseaza in acest moment pe pozitia a 16-a in Allsvenskan, cu 8 puncte acumulate in 14 partide. Suedezul J. Arvidsson este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 2 goluri inscrise. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 3 pnucte acumulate in tot atatea partide. Dupa infrangerile cu Sundsvall (scor 1-3) si Malmo FF (scor 0-4), acestia au triumfat in ultima runda, 1-0 pe terenul celor de la Brommapojkarna. Gazdele nu se vor baza in acest duel pe suedezii E. Andersson, D. Jarl si K. Ahmadi, acestia fiind accidentati.

Goteborg ocupa pozitia a 12-a a clasamentului primei ligi din Suedia, cu cele 16 puncte obtinute dupa 13 partide de campionat. Islandezul E. Omarsson este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 5 ori pana in acest moment. La fel ca adversara de astazi, Goteborg da dovada de multa inconstanta in campionat. Dupa o infrangere cu scorul de 1-3 in fata celor de la KAlmar, acestia au reusit sa se impuna etapa precedenta pe teren propriu, 2-0 in fata celor de la Orebro. Suedezul P. Karlsson nu va putea efectua aceasta deplasare, acesta avand unele probleme medicale la genunchi.

Sirius are parte de o prima parte a sezonului foarte slaba, cu doar 8 puncte acumulate in 14 etape. De altfel, acestia au inscris doar 12 goluri pana in acest moment si au incasat nu mai putin de 32. De partea cealalta, Goteborg nu se descurca nici ea prea bine, avand parte de evolutii sub asteptari. Acestia dau dovada de multa inconstanta, asadar e dificil de prezis o invingatoare intr-un astfel de moment. Cele doua echipe nu impresioneaza deloc in compartimentul ofensiv, asadar ma astept la o partida inchisa, lipsita de prea mult spectacol. Recomandarea mea de aceasta data va fi bazata exclusiv pe goluri, care sper eu sa fie cat mai putine la numar.