Ponturi pariuri Siroki Brijeg vs Kairat Almaty – Europa League

Ponturi pariuri Siroki Brijeg vs Kairat Almaty - Europa League

Ponturi pariuri Siroki Brijeg vs Kairat Almaty: joi, 11 iulie 2019, de la ora 22:00, prima mansa din turul 1 prelminar al Europa League ne aduce o multime de meciuri. Siroki Brijeg vs Kairat Almaty este unul dintre ele. Cele doua formatii se vor infrunta pe stadionul “Pecara”.

Siroki Brijeg

Este una dintre echipele care joaca la un nivel ridicat in Bosnia. Abonata la cel putin un trofeu in fiecare sezon, si-a respectat acest statut si in editia anterioara de Premier League. Aceasta a terminat pe locul al treilea la finalul campionatului, dar era la un pas de a castigat Cupa Bosniei. Desi a castigat mansa a doua din finala, scorul total al disputei cu Sarajevo a fost 1-3.

Campionatul intern s-a terminat in urma cu sase saptamani, dar intre timp a mai avut loc un cantonament pe plan local. Siroki Brijeg a jucat si cateva meciuri de pregatire, dar in fata unor echipe modeste, printre care, Velez Mostar si Zeljeznicar. NK este o formatie care a inceput sa joace an e an in cupele europene, fiind al patrulea an la rand cand face asta. Totusi, de fiecare data a fost eliminata cel mult in turul al doilea preliminar.

Kairat Almaty

In plin sezon in Premier League-ul din Kazahstan, Kairat Almaty se afla abia pe locul al patrulea, cu 32 de puncte. Sunt sase lungimi intre ea si cea care conduce clasamentul, FC Astana. In etapa trecuta s-a marit aceasta diferenta, avand in vedere ca a suferit un esec, 0-1, cu Ordabasy, intr-un meci avut acasa. Totusi, de patru sezoane este abonata la cupa si la locul al doilea in campionat.

Asta o aduce in cupele europene, unde a jucat deja 32 de meciuri, doua dintre ele in Champions League. Europa League este competitia unde Kairat Almaty a evoluat de cele mai multe ori. In acelasi timp, pe terenul propriu joaca un fotbal placut. Vulnerabilitatea kazahilor a venit in meciurile sustinute pe teren strain, unde au si pierdut calificarile cand a fost cazul.

Vorbim despre doua echipe care stiu bine sa puna accentul pe defensiva. Cred ca asta-i scopul oaspetilor, care vin cu obiectivul sa nu primeasca gol si in acest sens vin cu o recomandare plauzibila. Cred ca meciul Siroki Brijeg vs Kairat Alamaty are sanse mici sa ne aduca multe modificari de scor.

Ponturi pariuri Siroki Brijeg vs Kairat Almaty: sub 2.5 goluri, cota 1.68 la Unibet