Ponturi Pariuri – Slovan Bratislava – Sered – Fortuna Liga – 24.05.2019

Vineri 24.05.2019, va avea loc duelul Slovan Bratislava – Sered, din cadrul ultimei runde a play-off-ului din Slovacia. Partida va incepe la ora 20:00.

Slovan Bratislava nu a avut nicio emotie in ceea ce priveste titlul.

Slovan Bratislava

Gazdele si-au acontat un nou titlu in acest sezon, la o distanta considerabila. Pe Slovan Bratislava o gasim la 17 puncte distanta de ocupanta locului secund, Dun. Streda, cu o singura etapa ramasa pana la final. Acestia au fost declarati campioni inca de acum o luna, fapt pentru care au lasat-o mai moale in precedentele etape. Trupa din Bratislava a inregistrat un singur succes in ultimele 4 runde, dupa un 6-2 pe teren propriu cu Zilina. In rest, gazdele au suferit doua infrangeri in deplasare, cu Dun. Streda si Ruzomberak si au remiazt pe terenul celor de la Michalovce.

Slovan Bratislava are un procentaj foarte bun pe teren propriu, in play-off. Acestia au reusit sa castige 11 din cele 15 partide disptutate si au remizat in celelalte 4.

Sered reprezinta un nume ce nu spune nimic fanilor fotbalului slovac.

Sered

Oaspetii au avut parte de un sezon modest, echipa nereusind sa impresioneze prea mult in play-off. Sered se afla pe pozitia a 6-a, cu 38 de puncte obtinute pana in acest moment. Oaspetii au cea mai slaba ofensiva, cu 38 de goluri inscrise in 31 de etape. Sered vine in vizita la Slovan Bratislava, dupa o infrangere pe teren propriu. Etapa trecuta, acestia au fost invinsi de catre Zilina, cu scorul de 2-3.

Daca Slovan Bratislava e cea mai buna echipa pe teren propriu, ei bine Sered are cel mai slab bilant in deplasare. Acestia au pierdut 7 din cele 16 deplasari avute si au incasat nu mai putin de 26 de goluri.

Sered reprezinta poate cel mai usor adversar pentru Slovan Bratislava, in vederea incheierii cu dreptul acest sezon foarte bun. Ma astept ca gazdele sa domine partida integral si sa puna la grea incercare poarta oaspetilor. Cota pentru un solist este mica in favoarea campioanei, asadar voi opta pentru goluri, minim 4 la numar.

Ponturi pariuri Slovan Bratislava – Sered

peste 3.5 goluri, cota 1.80 la Unibet

sursa foto: thedaily.sk