Ponturi pariuri South Melbourne vs Kingston City – NPL Victoria

Ponturi pariuri South Melbourne vs Kingston City - NPL Victoria

Ponturi pariuri South Melbourne vs Kingston City: dumnica, inca de la ora 09:00, in runda a 18-a din NPL Victoria are loc mecul South Melbourne vs Kingston City.

South Melbourne

Favorita a acestui meci mec, South Melbourne trebuie sa confirme acest statut. Are foarte mare nevoie de puncte daca vrea sa termine pe loc de play-off. In prezent, ea se afla pe locul 8, cu 23 de puncte, cu trei lungimi mai putine decat Melbourne Knights. In etapa trecuta a fost facuta knock down de Avondale FC, care s-a impus cu 3-0, chiar pe terenul celor de la South.

A fost a sasea partida consecuiva in care Melbourne South joaca si se inscriu cel putin trei goluri. In acest sens, pare o echipa care stie bine sa incaseze goluri. totodata, este formatia cu cel mai mic numar de goluri inscris. Are o medie de un gol inscris pe meci, ceea ce este foarte putin pentru o liga regionala din Australia.

Kingston City

In prezent nu exista echipa mai slaba decat Kingston City. Este pe ultimul loc, acolo unde ramane indiferent de rezultatul meciului acesta. Intre ea si echipa din fata ei sunt trei lungimi, dar nu pare deloc dispusa sa joace la un alt nivel. In etapa trecuta si-a arata din nou limitele si a facut asta intr-o deplasare. 2-3 a fost scorul disputei pe care  a avut-o cu cei de la Oakleigh. A fost a treia infrangere din ultimele patru etape, meciuri in care a luat cel putin doua goluri din partea rivalelor.

Kingston City nu se da nici ea in spectacol cand vine vorba despre numarul de goluri inscrise. In cele 17 meciuri scurse pana in moemntul de fata, a reusit sa inscrie de 19 ori. Mai mult decat atat, aer 5 puncte stranse in meciurile sustinute in deplasare.

O echipa cu resurse limitate din toate punctele de vedere, Kingston City cred ca vine din nou sa piarda. Nu este ca si cum ea vrea sa se se intample asa, dar este foarte slaba, cu atat mai mult in deplasare. Pe de alta parte, in tur a reusit sa castige, 1-0, in fata lui South Melbourne. Una peste alta, duelurile lor directe au avut mereu o castigatoare. Acesta este motivul pentru care ma astept sa vad un meci disputat, transat in favoarea echipei gazda.

Ponturi pariuri South Melbourne vs Kingston City: gazdele castiga, cota 1.60 la Unibet