Ponturi pariuri Southampton vs Wolves – Premier League

Ponturi pariuri Southampton vs Wolves
sursa foto Facebook

Ponturi pariuri Southampton vs Wolves – Premier League

Southampton si Wolves se intalnesc Duminica 14 Februarie 2021, de la ora 14:00. Partida din runda cu numarul 24 de Premier League este transmisa in Romania de catre Eurosport 1.

888 anticipeaza o partida echilibrata, Soton avand momentan prima sansa – cu o cota de 2.35.

Cote 888 Southampton vs Wolves

Southampton

Soton a reusit sa obtina acum cateva zile o victorie importanta in Cupa Angliei. Nu din punct de vedere al calificarii, ci pentru moral. Echipa a inceput luna Februarie intr-un mod execrabil, fiind umilita de Manchester United cu 9-0. Apoi Soton a pierdut si in deplasarea de la Newcastle, cu scorul de 3-2. Au fost 4 infrangeri consecutive in campionat, insa in cele din urma alb-rosii au din nou sperante.

Pe 11 Februarie, Ings si Armstrong au contribuit decisiv la victoria de pe Molineux Stadium, 2-0 cu Wolves. In Premier League, alb-rosii se afla pe locul 12, cu 29 de puncte acumulate in 22 de runde. Astazi antrenorul gazdelor nu se poate baza pe suspendatul Jankewitz si accidentatii Obafemi, Smallbone & Walcott.

Wolves

“Lupii” cauta astazi revansa, dupa esecul din Cupa Angliei. Wolves se situeaza pe locul 14 al clasamentului, la 2 lungimi in spatele “sfintilor”. Etapa trecuta, baietii lui Nuno Espirito Santo remizau acasa cu cei de la Leicester – scor 0:0. A fost al doilea rezultat pozitiv consecutiv, dupa ce o runda in urma echipa o invingea pe Arsenal cu scorul de 2-1.

In absenta lui Raul Jimenez, Pedro Neto este omul numarul 1 din atacul oaspetilor. Lusitanul a marcat pana acum de 4 ori in Premier League si a oferit 4 pase decisive. Wolves a castigat la ultima deplasare pe St Mary`s Stadium, 3-2 in luna Ianuarie a anului 2020. Boly, Jimenez, Marcal si Podence nu vor face parte din lot, toti 4 fiind accidentati.

Meciuri directe: SOUTHAMPTON – WOLVES
11.02.21 FAC Wolves Southampton 0 : 2
23.11.20 PL Wolves Southampton 1 : 1
18.01.20 PL Southampton Wolves 2 : 3
19.10.19 PL Wolves Southampton 1 : 1
13.04.19 PL Southampton Wolves 3 : 1

 

Ma astept la o partida mult mai incinsa precum cea din cupa. Cele doua vor juca doar la victorie, iar Wolves cauta razbunarea. Nu este exclus un succes al oaspetilor, tinand cont de inconstanta arata de Soton in actuala stagiune. In cele din urma am decis sa merg pe goluri, minim unul marcat de fiecare.

Ponturi pariuri Southampton vs Wolves

ambele echipe marcheaza, cota 1.89 la 888