Ponturi Pariuri – Steaua Rosie Belgrad – Trnava – Calificari Champions League – 07.08.2018

Steaua Rosie Belgrad - Suduva

Marti 07.08.2018, incepand cu ora 21:30, va avea loc duelul Steaua Rosie Belgrad – Trnava, din cadrul turului 3 de calificare pentru Champions League.

Steaua Rosie Belgrad tocmai ce a inceput noul sezon competitional din Serbia, echipa clasandu-se pe prima pozitie a clasamentului din Super Liga, cu 9 puncte acumulate dupa 3 partide. Acestia au parte de evolutii foarte bune in campionat, cu 3 victorii din 3 posibile. Trupa din Belgrad s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Din. Vranje, 2-0 pe teren propriu cu Radnicki Nis si 2-1 pe terenul celor de la FK Vozdovac, etapa precedenta. Sarbii au fost nevoiti sa evolueze inca din primul tur preliminar UEFA Champions League. Acestia au trecut de Spartaks cu scorul general de 2-0 si cei de la Suduva, cu scorul general de 5-0. Antrenorul gazdelor nu are niciun absent important pentru aceasta partida, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Trnava se afla si ea la inceputul noului sezon competitional, echipa clasandu-se pe locul 8 in campionat, cu 3 puncte obitnute in tot atatea etape. Acestia nu se descurca prea bine, alternand evolutiile. Trnava a cedat cu scorul de 0-1 in fata celor de la Senica si Podbrezova si a invins-o pe Z. Moravce, cu scorul de 1-0. Trnava a fost nevoita si ea sa evolueze inca din primul tur preliminar. Acestia s-au impus cu emotii in turul 1, cu scorul de 2-1, ca in turul 2 sa o invinga din nou la limita pe Legia, cu scorul general de 2-1. La fel ca omologul sau, antrenorul oaspetilor va putea trimite in teren cea mai buna echipa a sa.

Steaua Rosie Belgrad este favorita certa a acestei duble manse, lucru pe cat se poate de corect. Acestia au un lot net superior adversarei de astazi si au mai multa experienta in competitiile europene. De altfel, forma de moment ii recomanda pe sarbi. Acestia castiga pe banda rulanta in campionat, in timp ce Trnava s-a chinuit sa obtina o victorie in cele 3 etape disputate. Ma astept la un duel dominat in intregime de Steaua Rosie Belgrad si e greu de crezut ca slovacii vor putea conta prea mult pe faza ofensiva in aceasta deplasare.