Ponturi pariuri Steaua Rosie Belgrad vs HJK – Liga Campionilor

Ponturi pariuri Steaua Rosie Belgrad vs HJK - Liga Campionilor

Ponturi pariuri Steaua Rosie Belgrad vs HJK: miercuri, 24 iulie, turul II preliminar din Liga Campionilor programeaza Steaua Rosie Belgrad vs HJK. Este un prim duel din aceasta faza, programat sa inceapa de la ora 21:45 si se joaca pe “Stadion Rajko Mitic”.

Sursa foto: digisport.ro

Steaua Rosie Belgrad

Campioana a Serbiei in ultimele editii, Steaua Rosie Belgrad este cea mai indreptatita sa fie frustrata de regulile Uefa. Echipa vine dupa o campanie in care a ajuns in grupele Ligii Campionilor si la nici un an distanta incepe din primul tur. Este nedrept data de ea si de performanta reusita, dar se pare ca este din nou pe cai mari. Aceasta a oferit o replica solida in primul tur preliminar, pe care o si asteptam.

Steaua Rosie Belgrad este neinvinsa in trei meciuri oficiale. Doua dintre ele s-au jucat in dubla cu Suduva, campioana Lituaniei, de care a si trecut cu 2-1 la general. Totusi, ultimul si cel mai recent duel al sau a fost in campionat, tot acasa, in fata modestei Javor. Este formatia de care a dispus cu 2-0, nepermitand adversarului sa se apropie amenintator de poata.

HJK

Fotbalul in Finlanda este unul foarte modest comparativ cu alte campionate. Indraznesc sa spun ca HJK si in liga din Serbia va lupta sa evite retrogradarea. Este o diferenta substantiala, drept pentur care e normal sa primeasca o cota de 13.00 pentru eventual succes. Este cota pe care agentia de pariuri Unibet o ofera. Daca plasezi un bilet cu 10 lei si optezi pentru succesul oaspetilor, iar acestia castiga, obtii 130 de lei.

Acum, riscuril este unul pe masura daca faci lucrul acesta, pentru ca echpa nu este tocmai in forma. E drept, s-a calificat cu 5-2 la general in fata lui HB Torshavn, dar a intalnit o echipa din Insulele Feroe. Si Veikkausliiga este in plina desfasurare, astfel, ultimul meci jucat a fost in campionat. 1-1 a fost partida pe care a avut-o cu Ilves, o alta echipa care sta in fata clasamentului, in competitia interna.

Asa cum s-a prezentat Steaua Rosie Belgrad in cele doua meciuri oficiale jucate acasa, asa astept sa o faca si acum. Ma astept sa puna presiune pe micuta HJK si pana la finalul meciului sa puncteze de cel putin doua ori. Indraznesc sa cred ca sarbii pot transa aceasta dubla inca din meciul de miercuri, avand jucatori de atac foarte buni. Printre jucatorii din lotul campioana Serbiei se afla si neamtul Marko Marin, fost la echipe precum Chelsea, Sevilla, Werder Bremen.

Ponturi pariuri Steaua Rosie Belgrad vs HJK: 1 pauza / 1 final, cota 1.72 la Unibet