Ponturi pariuri Steaua Rosie Belgrad vs Suduva – Liga Campionilor

Ponturi pariuri Steaua Rosie Belgrad vs Suduva: marti seara, 16/07/2019, de la ora 21:45, pe “Rajko Mitic”, are loc Steaua Rosie vs Suduva. Este mansa a doua din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Meciul din tur pastreaza sanse bune pentru ambele echipe, atunci 0-0 a fost scorul.

Steaua Rosie Belgrad

Fara adversar in ultimele sezoane din campionatul intern, Steaua Rosie Belgrad a devenit o abonata a Ligii Campionilor. IN editia trecuta a reusit sa isi asigure bugetul pentru urmatorii doi ani, datorita accesului in grupele competitiei. A intalnit atunci echipe precum Napoli, PSG si Liverpool, carora le-a pus probleme cand a fost echipa gazda. Drept urmare, este normal sa fie favorita si in acest duel.

Interesant este ca in tur nu a reusit sa inscrie, desi a avut de cateva ori ocazia sa o faca. Poate nu s-a acomodat, este si asta un motiv, insa, cu siguranta nu o sa-si mai lase adversara sa scape. In 2019, pe teren propriu, aceasta a pierdut o singura data si s-a intamplat in finala Cupei Serbiei, in fata lui Partizan.

Suduva

Are de aparat un 0-0 si probabil ca Suduva urmeaza sa stea mult timp in jumatatea proprie. Nu a aratat deloc promitator in meciul sustinut acasa, in urma cu o saptamana. Mai mult decat atat este in plin campionat, dar acesta s-a intrerupt fix cand a inceput sa joace in cupele europene. Urmatorul duel pe care Suduva urmeaza sa-l dispute in campionat este la inceputul lunii august.

In acelasi timp, cred ca nu poate sta in expectativa sperand la un nou 0-0 si implicit intrarea in prelungiri. Astfel, Suduva daca nu gaseste o strategie suficient de buna pentru a da gol, are sanse foarte mari sa sfarseasca eliminata inca de la pauza.

Staeua Rosie Belgrad vs Suduva se joaca pentru a treia ora in ultimii doi ani. Ele s-au mai intalnit si in editia trecuta, interval de jocuri in care formatia lituaniana nu a reusit sa inscrie. Merg pe acelasi fir si ma astept ca echipa din Belgrad sa isi asigure victoria inca de la pauza. Este net superioara, a demonstrat asta si in tur, cand a trimis pe poarta de doua ori mai multe suturi comparativ cu rivala ei.

Ponturi pariuri Steaua Rosie Belgrad vs Suduva: 1 pauza / 1 final, cota 1.57 la Betfair