Ponturi pariuri Stoke vs QPR – Championship

Ponturi pariuri Stoke vs QPR - Championship

Ponturi pariuri Stoke vs QPR: sambata, 3 august, de la ora 17:00, la Stoke on Trent, Stoke City o intalneste pe QPR, in runda 1 din Championship.

sursa foto: Skysports.com

Stoke City

Aparentele inseala, asa s-a intamplat si in sezonul trecut, cand credeam ca Stoke City, la echipa pe care o avea, putea ataca play-off-ul. In schimb, ea a terminat abia pe locul 16, cu 55 de puncte, dar a fost formatia cu cele mai multe rezultate de egalitate. Din cele 46 de meciuri jucate, 22 dintre ele s-au incheiat cu remiza.

Contrar acestui lucru, in meciurile de pregatire a fost o echipa ale caror meciuri s-a incheiat cu succesul uneia sau alteia. Astfel, in urma cu putine zile, mai exact pe 27 iulie, Leicester a reusit sa o invinga cu 2-1 pe Stoke City. A fost un esec venit la timp, pentru a o pune in garda pe fosta prim-divizionara, in vedere debutului in noul sezon.

Echipa probabila:

Queens Park Rangers

Londonezii au terminat si mai slab in campionat, fata de adversarul din runda 1 a editiei 2019/2020 a Championship. Aproape de zona rosie, Queens Park Rangers a avut multe momente de cadere inexplicabila. In urma acestor etape bune in care n-a reusit sa castige, a si avut o defensiva usor de depasit.

Aceeasi soarta a avut-o QPR-ul si in meciurile de pregatire. Din patru confruntai pe care le-a jucat si au fost listate si la pariuri, a suferit trei infrangeri. Singurul succes pe care l-a izbutit, a fost cel cu Oxford United. Scorul acelui duel a fost 2-1. Nu a fost ultimul, in urma cu nici macar o saptamana a cedat in fata prim-divizionarei Watford, 0-1.

Echipa probabila:

A trecut ceva timp de cand Stoke City a pierdut in fata londonezilor. In urma cu sapte ani a avut loc un asemenea deznodamant. Pe de alta parte, in editia trecuta de campionat s-au intalnit pentru prima oara in Championship, dupa o pauza de zece ani. Ambele infruntari directe din urma cu un sezon s-au incheiat la egalitate, 2-2 si 0-0. Am vazut un joc rezervat din partea celor de la Stoke City. Astfel, ma astept sa puna mare pret pe defensiva si golurile sa lipseasca.

Ponturi pariuri Stoke vs QPR: pauza sau final X, cota 1.70 la Betano