Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers – Ligue 1

ponturi pariuri fotbal strasbourg vs angers - ligue 1
Sursa Foto: Facebook

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers – Ligue 1

Duminica, 21 februarie 2021, cu start de la ora 16:00 are loc confruntarea dintre Strasbourg vs Anges. Meciul se va desfasura pe Stade de la Meinau si va conta in cadrul etapei cu numarul 26 din Ligue 1.

Este un duel interensat intre doua formatii ce au golaveraj asemanator. D-asta casele de pariuri online ne ofera o cota de 2.45 la over si o cota de 1.57 pe under.

Prezentare cote Betano – Strasbourg vs Angers

prezentare cote betano strasbourg vs angers

Strasbourg

Este una dintre echipele pe care te poti baza in campionatul francez. In acest moment echipe se afla in zona de jos a clasamentului, mai precis pe locul 16. In cele 25 de etape disputate formatia a reusit sa acumuleze 28 de puncte.

Antrenorul Thierry Laurey nu a putut pastra echipa la un nivel constant. Forma de joc din actuala stagiune a fost foarte oscilanta. Totusi, echipa a reusit sa marcheze 34 de goluri si a incasat 40 de goluri.

In ultimele 5 etape au reusit o singura victorie, asta in ultima etapa contra lui Metz, scor 1-2. De mentionat ca in ultima confruntare directa cu Angers, au reusit sa castige cele 3 puncte puse in joc.

ECHIPA PROBABILA:

Meciuri directe: STRASBOURG – ANGERS
16.12.20 L1 Angers Strasbourg 0 : 2
02.11.19 L1 Angers Strasbourg 1 : 0
09.02.19 L1 Strasbourg Angers 1 : 2

 

Angers

Se afla in acest moment mai sus in clasament fata de adversara directa. In acest moment echipa se afla exact pe locul 10, avand 34 de puncte acumulate.

Sporting Club de l’Oues sub comanda lui Stephane Moulin a reusit in acest sezon sa marcheze 30 de goluri si sa incaseze 40 de goluri. De asemenea echipa a reusit o singura victorie in ultimele 5 etape.

Acestia au moralul afectat dupa ultimele 2 infrangeri consecutive. Au pierdut cu 3-0 impotriva echipei lui Adrian Ursea si in ultima etapa cu Nantes, scor 1-3.

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers – Ligue 1

Se intalnesc doua echipe ce au un parcurs asemanator in Ligue 1. Totusi, Strasbourg este o echipa ce joaca un fotbal mai deschis in general. Tinand cont de forma de moment a celor de la Angers, nu ma astept la un meci spectaculos.

1-3 goluri in meci , cota 1.40 la Betano