Ponturi pariuri Strommen vs Kongsvinger – OBOS-ligaen

Ponturi pariuri Strommen vs Kongsvinger – OBOS-ligaen

Ponturi pariuri Strommen vs Kongsvinger: duminica, 23/06/2019, de la ora 19:00, Strommen joaca in fata celor de la Kongsvinger, intr-un meci din runda a 12-a. Cele doua evolueaza in OBOS-ligaen, cel de-al doilea esalon fotbalistic din Norvegia.

Strommen

Misiune foarte grea pentru Strommen, o echipa care nu o duce deloc bine. Ar putea sa cada pe ultimul loc in clasament din aceasta cauza are o presiune in plus. In prezent este ocupanta locului al 15-lea, penultimul din OBOS-ligaen. Are 4 puncte, prea putine daca tinem cont ca echipa care se afla pe loc neutru are cu sase lungimi in plus.

Totusi, surprinzator parcursul bun pe care il are in Cupa Norvegiei. Desi in campionat este ciuca batalilor, una dintre ele veind in etapa trecuta, acolo tocmai ce a reusit sa elimine o echipa de prima liga. Dupa 2-4 cu Sogndal, in meciul anterior disputat in campionat, miercuri a castigat cu 1-0, acasa. A intalnit-o pe Lillestrom, in saisprezecimile cupei.

Kongsvinger

La polul opus cand vine vorba despre forma de moment, Kongsvinger vine dupa o serie de cinci victorii consecutive. Trei dintre ele au fost in meciuri din campionat, iar alte doua au venit in confruntari din Cupa Norvegiei. Urmeaza un al treilea meci in decurs de o saptamana, asta pentru ca, la mijlocul acestei saptamani au avut loc meciuri de cupa. A fost o victorie cu Tromso, 1-0, intr-un duel disputat pe teren propriu.

Tot pe teren propriu a reusit sa castige si in etapa trecuta de campionat. Atunci a fost 4-2, dar in fata celor de la Start. De asemenea, este o echipa care ataca locurile direct promovabile, aflandu-se pe pozitia a treia, cu 21 de puncte. Intre ea si formatia de pe locul secund, Sandefjord, sunt sase lungimi, avand si un meci in minus.

In ultimele doua sezoane meciurile au apartinut echipelor vizitatoare. De data aceasta vorbim despre ciuca batailor in campionat si o echipa care joaca din ce in ce mai bine. Astfel, Kongsvinger pare formatia de la care astept sa iasa mai mult in relief si automat, sa castige toate punctele. Avem doua optiuni, victoria oaspetilor, care ne aduce o cota de 2.40 la Unibet, sau pariul pe sansa dubla, intr-o cota mai mica, pe care vi-l recomand.

Ponturi pariuri Strommen vs Kongsvinger: X2, cota 1.45 la Unibet