Ponturi pariuri Stuttgart vs Hannover – Zweite Bundesliga

Ponturi pariuri Stuttgart vs Hannover - Bundesliga

Ponturi pariuri Stuttgart vs Hannover: vineri, 26 iulie 2019, cu aproape trei saptamani inainte de reluarea primului esalon, Zweite isi face debutul. Meciul inaugural al sezonului 2019/2020 de Zweite Bundesliga se disputa de la ora 21:30, intre Stuttgart si Hannover.

Sursa foto: bundesliga.com

VFB Stuttgart

Avand probleme foarte mari in sezonul trecut, atunci cand juca in prima liga, VFB se vede din nou obligata sa atace promovarea. Formatia din Stuttgart a incheiat sezonul regulat pe locul 16, cel care i-a oferit posibilitatea de a juca la baraj. Cu toate acestea, resursele “svabilor” s-au vazut, ei fiind invinsi atunci de Union Berlin (locul 3 din Zweite) si au fost retrogradati.

Nu este o noutate ca “svabii” sa joace in liga secunda, ei au revenit aici dupa foarte putin timp petrecut la cel mai inalt nivel din Germania. Evident, acele rezultate negative nu puteau sa ramana fara rezultat, pe banca echipei a fost numit Tim Walter. Cu acesta pe banca tehnica, Stuttgart a jucat sapte meciuri de pregatire, bifand doua infrangeri si alte cinci victorii. Au fost victorii cu FC Basel (3-2) Freiburg (4-2), cat si un esec cu Young Boys (1-3).

  • Echipa probabila: Kobel – P. Stenzel, M. Kaminsky, Kempf, Sosa – Karazor – Ascacibar, Castro – Didavi – Al Ghaddioui, Gomez

Hannover 96

Fotbalul prestat de Hannover in sezonul trecut a fost unul net inferior echipelor intalnite. Se explica asta, tinand cont ca a terminat pe penultimul loc in Bundesliga, departe de locurile neutre. A fost suficient pentru ca presedintele clubului sa decida intreruperea contractului cu antrenorul de atunci. Astfel, la mijlocul lunii iulie, Mirko Slomka a semnat un contract valabil pentru doua sezoane.

Cu acest antrenor pe banca au avut loc o multime de meciuri de pregatire. Hannver a disputat zece partide de pregatire, printre cele mai multe jucate de o echipa angrenata in Zweite Bundesliga. Este foarte adevarat ca pritnre echipele intalnite, poate cea mai buna a fost FK Rostov, pe care a si reusit sa o invinga cu 2-1.

  • Echipa probabila: Zieler – S. Jung, M. Franke, Felipe, Ostrzolek – Anton – Bakalorz, Prib – Muslija – Weydandt, Ducksch

Sunt doua formatii care stiut sa isi gaseasca punctele slabe din defensiva, s-a demonstrat asta si in sezonul trecut. Desi au evoluat pe prima scena fotbalistica din Germania, echipa care a avut statut de gazda si-a castigat lejer meciul. A fost 3-1 pentru Hannover si 5-1 pentru “svabi”. Fiind inceput de sezon, relatiile de joc ar putea sa sufere, dar VFB joaca acasa, pare sa fie si mai ofensiva.

Ponturi pariuri Stuttgart vs Hannover: gazdele castiga, cota 1.80 la Unibet