Ponturi pariuri SUA vs Chile – Cupa Mondiala

Ponturi pariuri SUA vs Chile

Ponturi pariuri SUA vs Chile: duminica, de la ora 19:00, la Paris, pe “Parc des Princes”, Statele Unite ale Americii joaca impotriva reprezentativei similare din Chile. Este un meci din Grupa F, a Cupei Mondiale 2019.

Sursa foto: forbes.com

Statele Unite ale Americii

Favorita sa castige trofeul, nationala SUA a inceput Cupa Mondiala cu un antrenament cu public. 13-0 a fost scorul pe care l-a inregistrat in meciul de debut, in jocul contra nationalai Thailandei. Totusi, stiam ca este o echipa buna, dar sa marcheze de 13 ori, fie si in fata unei nationale slabe, este ceva. Isi doreste sa doboare record dupa record.

Alex Morgan nu avea cum sa lipseasca de pe lista marcatorilor. Jucatoarea celor de la Orlando Pride a reusit sa inscrie de cinci ori in acel duel si s-a instalt pe prima pozitie in topul golgheterilor. Sunt sigur ca nu o sa se opreasca aici, SUA este o echipa care nu iarta. A impresionat foarte mult si cu numarul mare de ocazii avute, 39, dintre care 21 au fost pe poarta adversarilor.

Chile

Debutul in cadrul Cupei Mondiala era sa fie unul bun, insa, nu a mai rezistat sa se apere. Jucatoarele din Chile au cedat presiunii Suediei si au pierdut cu 0-2, intr-un meci in care nu au existat pe teren. S-au aparat pe tot parcursul meciului, dar ambele goluri au venit in ultimele zece minute ale partidei. Oboseala si-a spus cuvantul, am vazut faze in care pur si simplu mergeau pe teren.

Pe de alta parte, nici nu se astepta sa inceapa cu dreptul, rezultatele unei nationale slabe nu se pot schimba peste noapte. Ea a evolua foarte slab si inainte de a incepe competitia, a pierdut cu Germania (0-1) si a remizat cu Columbia (1-1). De altfel, ultima victorie a nationale statului Chile a venit in urma cu sapte luni.

SUA vs Chile s-a mai jucat de doua ori in 2018, au fost doua partide amicale, in care nord-americancele s-au impus cu 4-0, respectiv 3-0. E clar ca diferenta de valaore este una foarte mare si asteptam sa se vada asta si pe teren. Poate ca o parte dintre jucatoare vor fi rulate de Jillian Ellis, insa, si cele care vor intra sunt net peste Chile. In alta ordine de idei, ma astept sa vedem un joc condus in totalitate de SUA.

Ponturi pariuri SUA vs Chile: peste 4.5 goluri, cota 1.57 la Betano