Ponturi pariuri Suedia vs Canada – Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Suedia vs Canada - Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Suedia vs Canada: luni seara, 24 iunie, de la ora 22:00, la Paris, pe “Parc des Princes”, Suedia intalneste Canada, in optimile Cupei Mondiala la fotbal feminin.

Suedia

Nationala Suediei de fotbal feminin este o abonata a turneelor finale. Nu a lipsit de cand s-a inceput organizarea Cupei Mondiale si pana in prezent. Totusi, cele mai bune clasari ale ei au fost pe locul al treilea, in 1991 si 2011. Din ce am urmarit la aceasta competitie, jocul nordicelor nu a fost unul spectaculos. Ele s-au calificat si pentru ca nu au avut un adversar pe masura, care sa lupte pentru locul al doilea.

Pe de alta parte, singurele victorii ale Suediei au venit cu echipele mai slab clasate: Thailanda (5-1), respectiv Chile (2-0). In testul de rezistenta, cu Statele Unite ale Americii, nordicele au cedat cu 0-2. S-a intamplat asta in conditiile in care ambele echipe erau calificate si s-au odihnit o parte dintre jucatoare.

Canada

La o singura editie Cupei Mondiale a lipsit Canada, s-a intamplat in chiar prima editie, din 1991. De atunci este nelipsita, insa, intre timp, cel mai bun loc obtinut a fost in 2003, cand s-a clasat pe 4. In urma cu patru ani a fost tara organizatoare, reusind atunci sa iasa din grupe si sa se opreasca in sferturi.

Trebuie sa recunosc ca jocul echipei este unul care pe mine ma plictiseste. Joaca pragmatic si asta este atipic pentru fotbalul feminin, unde suntem obisnuiti sa vedem goluri, greseli, etc. Cu gol marcat in toate meciurile din faza grupelor, Canada a reusit sa se claseze pe locul al doilea in Grupa E. A fost la trei lungimi in spatele Olandei, singura echipa in fata careia a pierdut, cu 1-2.

Pragmatismul din jocul ambelor echipe, ma obliga, oarecum, sa optez pentru un pronostic pe numarul de goluri. Sunt formatii care nu joaca spectaculos, prefera sa-si tina adversarul la distanta. Cu atat mai mult cand acest meci este eliminatoriu si trebuie sa existe o invingatoare. In aceste conditii, accept situatia si faptul ca pragmatismul o sa-si spuna cuvantul, iar spectacolul o sa lipseasca.

Ponturi pariuri Suedia vs Canada: sub 2.5 goluri, cota 1.44 la Betfair