Ponturi pariuri Suedia vs Thailanda – Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Suedia vs Thailanda

Ponturi pariuri Suedia vs Thailanda: duminica,1 6 iunie 2019, are loc disputa dintre Suedia si Thailanda, din cadrul rundei cu numarul 2 a grupelor Cupei Mondiale la fotbal feminin. Este o competitie care se va disputa in Franta. Jocul acesta are loc pe “Allianz Riviera” din Nice, si este programat sa inceapa de la ora 16:00.

Sursa foto: 90min

Suedia

Jocul bun pe care Suedia l-a propus in meciurile de pregatire, au pus la punct anumite automatisme de joc. Cel mai important este ca greselile din defensiva nu au existat, fie si in fata unei echipa mult mai slabe decat ea. Nationala nordica a inceput cum nu se putea mai bine aventura numita Cupa Mondiala 2019.

In primul meci pe care l-a avut, Suedia a reusit sa castige cu 2-0, in fata uneia dintre nationalele sud-americane, Chile. Nu si-a lasat adversara sa trimita vreun sut periculos pe poarta aparata de Hedvig Lindahl. Asta nu inseamna ca a fost un meci usor. A avut nevoie de 83 de minute pentru a deschide scorul, Kosovare Asslani si Madelen Janogy au fost cele doua marcatoare.

Thailanda

In cadrul grupelor Cupei Mondiale sunt mereu echipe care pleaca cu statutul de outsider, asa cum este si normal. Ei bine, in Grupa F, Thailanda si Chile sunt formatiile carora nu li se dau multe sanse sa se claseze pe primele doua locuri. Tot ele sunt nationalele care au pierdut meciurile din prima runda. Spre deosebire de toate celelalte pierzatoare, Thailanda a facut-o intr-un mod rusinos.

Pusa fata in fata cu detinatoarea en-titre a trofeului si favorita acestei editii, Thailanda a cedat la scor. 0-13 a fost scorul meciului contra nationalei Statelor Unite ale Americii. Nici nu avea cum sa fie altfel, avand in vedere ca adversarele au avut 39 de ocazii de gol, 21 dintre ele fiind suturi pe poarta.

Nu ma hazardez deloc daca zic ca astept o victorie la fel de usturatore a Suediei. Poate ca nu o sa inscrie 13 goluri, insa, Thailanda este genul de formatie care te lasa sa o ataci. Drept urmare, cum cotele sunt net de partea nationalei nordice, ma astept sa un succes cu cel putin sase goluri inscrise. Sunt jucatoare care au nevoie de moral inaintea meciului cu SUA, din ultima etapa.

Ponturi pariuri Suedia vs Thailanda: peste 5.5 goluri, cota 1.50 la Unibet