Ponturi pariuri Sunshine Coast vs Gold Coast Knights – NPL Queensland

Ponturi pariuri Sunshine Coast vs Gold Coast Knights

Ponturi pariuri Sunshine Coast vs Gold Coast Knights: duminica, de la ora 09:00, Sunshine Coast o intalneste pe Gold Coast Knights, in runda cu numarul 20.

Sursa foto: goldcoastbulletin

Sunshine Coast

O echipa pe care toate echipele din aceasta liga vor sa o intalneasca. Aceasta este Sunshine Coast, echipa care in ultimele noua etape a fost invinsa de fiecare data. Mai mult decat atat, in etapa trecuta a pierdut la scos. 0-6 a fost scorul meciului sustinut contra celor de la Brisbane U21, in ceea ce a fost a 15-a infrangere stagionala.

Cu patru puncte acumulate, Sunshine Coast se afla pe locul 15, ultimul, departe de zona neutra. Sunt sase puncte intre ea si SWQ Thunder, dar are nevoie sa inscrie mai mult decat a facut-o pana acum. Toate punctele obtinute pana in momentul de fata, au venit in meciurile de pe teren propriu. Mai mult, are, aproape, de trei ori mai multe goluri decat cele opt inscrise.

Gold Coast Knights

La polul opus cand vine vorba despre forma de moment, Gold Coast Knights este intr-o situatie buna. In precedentele noua jocuri, a reusit sa obtina sapte victorii si doua rezultate de egalitate. Au fost meciuri in care a reusit sa inscrie cel putin un gol. De asemenea, in runda anterioara si-a trecut in cont un succes important, 2-0, acasa, cu Redlands.

Gold Coast Knights se afla pe locul 4, cu 36 de puncte, cu doua puncte mai putine decat echipa din fata ei. Totusi, daca pierde, ramane pe locul pe care se afla, dat fiind faptul ca are cinci puncte avans in comparatie cu echipa de pe locul 5. Aceeasi replica buna o ofera si jucand in deplasare, acolo unde are 19 puncte acumulate din 24 maxim posibile.

Situtia celor doua echipe este una total diferita, astfel, din start, gazdele pleaca cu un handicap. Cred ca este o diferenta semnificativa, suficient de mare pentru a spera la un succes al oaspetilor. Drept urmare, nu cred ca sunt multe de spus, insa, nu cred ca Gold Coast Knights o lasa pe adversara ei sa scape fara sa primeasca o caruta de goluri.

Ponturi pariuri Sunshine Coast vs Gold Coast Knights: peste 5.5 goluri, cota 1.65 la Betano